streda 10. júla 2019

Parenterálne

Parenterálne

Význam slova „ parenterálne “ v Slovníku slovenského jazyka. Význam a typické výrazy slova „ parenterálne “ v Slovníku slovenského jazyka. Lokálna aplikácia je podanie liekov na kožu. Slovenská spoločnosť parenterálnej a enterálnej výživy sa zaoberá problematikou klinickej výživy a porúch metabolizmu.


Hlavným cieľom odbornej spoločnosti . Parenterálne podanie lieku.

Parenterálne

Retrográdne možnosti k slovu parenterálne. Pre normálne fungovanie metabolizmu a zažívacieho traktu je neodmysliteľnou súčasťou komponentov v jednotlivých produktoch enterálnej a parenterálnej. Predpisovanie liekov pri ambulantnej a domácej parenterálnej antiinfekčnej liečbe. Ambulantná a domáca parenterálna antiinfekčná . Chlorid sodný, Rozpúšťadlo na parenterálne použitie, ATC B05XA0 SPC ( Súhrn údajov o prípravku) Terapeutické indikácie: Vehikulum alebo rozpúšťadlo na . Kombinovaná enterálna a parenterálna nutričná podpora u pacienta s pokročilým nádorovým ochorením a so syndrómom krátkeho čreva.


Prípravky klinickej výživy prijíma pacient ústami prípadne cez sondu do tráviaceho traktu. Podáva sa ako: – nutričná podpora – pacient .

V08AAkyselina amidotrizoová pre parenterálne podanie. Additional CPV code(s). Predmetom zákazky je dodávka B03ACdextriferon pre parenterálne podanie. Bližšie informácie budú uvedené v súťažných podkladoch.


Informácie o výdaji, doplatkoch, spôsobe užívania. Zdravotníctvo a farmácia, cudzie slová, skratky a nárečia online. Preklad „ parenterálne hemostyptikum“ z angličtiny do slovenčiny. Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník. Ak nie je možné na tento účel využiť tráviaci trakt, podávame výživu vnútrožilovo ( parenterálna výživa).


Konkrétny typ nutričnej ​​liečby závisí do značnej miery . Typ oznámenia: Obchodná príležitosť . Domáca parenterálna výživa (DPV) je náhradnou formou výživy pacientovho pri zlyhaní výživy cestou tráviaceho traktu a to pri redukcii alebo poškodení . Názov: Ošetrovateľský štandard pre prípravu totálnej parenterálnej výživy. Určené a záväzné pre: sestry pripravujúce parenterálnu výživu na neonatologických . Farmaceutický vodný suspenzovaný prípravok na parenterálne podávanie, ktorý má pH v rozsahu až a obsahuje (i) biologicky aktívnu steroidnú . Aplikácia liekov: panitumumab, parenterálne : od 1mg do menej ako 3mg. Glosbe, on-line slovník, zadarmo. Prechádzať milióny slov a slovných spojení vo všetkých .

Parenterálne

Podobne ako morfín nemá stropový efekt, jeho analgetický účinok je však 5- násobne vyšší. Možno ho podávať perorálne, rektálne, parenterálne a spinálne. Kľúčové slová: podvýživa, diagnostika podvýživy, parenterálna výživa. Tento odborný text slúži ako edukačný materiál vzdelávacích . V dotazníku sa nachádzajú otázky zamerané na enterálnu a parenterálnu.


Infusio natrii chlorati isot 250ml - plastová fľaša plast. Mobilná parenterálna výživa (Pumpa). Pacienti, pro něž je parenterální výživa jediným řešením, musí často většinu času trávit doma připojeni ke .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky