štvrtok 30. júla 2015

Box na lieky

Zásobník na lieky - týždenný. Profesionálny týždenný zásobník na lieky. Praktický dávkovač liekov na celý týždeň. Max Pill box - dávkovač liekov ks Top6.


Spokojnosť zákazníkov s „Skrinka na lieky Premier Housewares Cross”. Do každej priehradky si môžete pripraviť dávku liekov na daný deň v týždni.

Box na lieky

Ide o bielu plastovú obdĺžnikovú nádobku, do ktorej sa umiestní. Cez eshop kúpite za cenu 0. Liekovky s vlastnou potlačou vyrobíme na objednávku. Poznámka: Pri ručnom meraní je rozdiel 2-cm.


Týždenný box na tabletky vhodný pre ľudí, ktorí užívajú viacero druhov . Upozorňujeme, že v dôsledku svetla a obrazovky sa môže vyskytnúť mierna odchýlka farieb. Na Slovensku máme novinku v lekárenskom segmente. Môžete využiť prvé zariadenie prevádzkované automatizovaným výdajným systémom v .

Box na lieky

Vhodný pre všetkých, ktorí pravidelne berú lieky či pre tých ,. Mini chladiaci box pre lieky Top Sprievodca pre chladenie inzulínu, čapíkov, antibiotík alebo astmy sprej na cestách. Chladiaci vak na lieky. Pill box DAY BY DAY with compartments, rotates by a push of the button, transparent fold-out side for removing the tablets. Dometic, chladiaci box na lieky , lávka, chladenie liekov, laboratórne. Lieky, vakcíny a ďalšie dôležité položky je potrebné prepravovať a skladovať pri stálej . Elegantná uzatvárateľná dózička na bezpečné uchovanie dennej dávky liekov.


Popis ANABOX Dávkovač na lieky Denný box (1xpriečinkov)(farebne rozlíšené ) 1xks: ANABOX DENNÝ BOX - dávkovač na lieky , vhodný na cesty. Výstupky na krabičke denného dávkovača na lieky umožňujú ľahkú manipuláciu a zaguľatený tvar ľahké vyberanie liekov a Iepšie využitie… Doprava . Sada box na lieky a vešadlo na tašku Shoe. My sa postaráme o doručenie.


Domowa apteczka, drewniane zamykane pudełko, malowane metodą shabby chic, przeznaczona na leki z domowej apteki. Napis drewniany, w kolorze białym. Užitie Výstupky na škatuľke denného dávkovača na lieky umožňujú ľahkú manipuláciu a zaguľatený tvar ľahké vyberanie liekov a lepšie využitie objemu.


Box UH na lieky veľký 7x4. Mať doma riadne vybavenú lekárničku je zásadná vec. PILLIN plastový box na lieky , priehradiek, Biela.

Box na lieky

Stiahnuť obrázok Stiahnuť podrobnosti. Plastová škatuľka na lieky so priehradkami. Pill box na doterra doplnky výživy a lieky buďte organizovaní s týmto skvelým pomocníkom krabička do kabelky alebo na cesty . Pozostáva z: - denných škatuliek so priehradkami na ráno, obe večer, noc - denné škatuľky s potlačou dní v týždni - priehradky s vrchnákmi - spoľahliv. Sekcia registrácie liekov.


Oddelenie posudzovania kvality liekov. EAN kód – ak práve nie je súčasťou kódu lieku , . Niečo originálne a dizajnové? Zakladače liekov a vitamínov sú oddelené, aby sa lieky nepomiešali – pre lepší prehľad pri ich výbere. Nikdy už nezmeškáte dávkovanie .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky