streda 9. septembra 2015

Hemeroidy zúžená stolice

Jindřich sa rozhodol zverejniť svoju tvár v kampani práve preto, že jemu zachránil život test na okultné krvácanie do stolice. Jednoduchá a bezbolestná diagnostika prostredníctvom testu na okultné, teda skryté, krvácanie v stolici však dokáže zachrániť stovky životov. FOB test je imunochemická test určený na zistenie prítomnosti krvi v stolici , tj. Zisťovanie okultného krvácania v stolici je základné skríningové vyšetrenie hrubého čreva.


Je to rýchle, pohodlné a jednoduché vyšetrenie. Vyšetrenie stolice – okultné krvácanie , Vyšetrenie stolice – prítomnosť Helicobacter pylori, Stanovenie protilátok proti . Krv v stolici je dôsledkom krvácania v niektorej časti tráviaceho traktu. Môže ale tiež nemusí ísť o vážny zdravotný problém.


Odbornejšie sa to volá – vyšetrenie stolice na OK. Teda na okultné krvácanie , čo v laickej reči znamená skryté krvácanie. Skryté preto, lebo ho navonok nevidno. Pokyny k odberu stolice.


VYŠETRENIE NA OKULTNÉ KRVÁCANIE. Otvorte uzáver nádobky s riediacim roztokom – roztok nevylievajte. Pozitívny test na skryté krvácanie zo stolice malo podľa štatistiky Všeobecnej zdravotnej poisťovne percenta testovaných. V schránke objavili obálku s nádobkou a pokynmi na odber stolice.


Raz ročne obetujte minút zo svojho času a skúste si urobiť test na okultné ( skryté) krvácanie v stolici. Na Slovensku máme k dispozícii efektívny, poisťovňami preplácaný skríningový test na okultné krvácanie v stolici. Ide o jednoduchý a úplne . Rudolf Hrčka vo videu zodpovie aj otázku, ktorá napadne určite každému: - čo obsahuje obálka, - ako použiť . Kedy a prečo sa test robí a čo odhalí? A kedy treba ísť na kolonoskopiu?


Do špeciálnej nádobky odoberiete malú vzorku vašej stolice , ktorú odnesiete svojmu . Hemoglobín test 3v- preventívne vyšetrenie rakoviny hrubého čreva. Krvácanie z tráviacej trubice, vracanie krvi, čierna stolica , bolesti brucha, vred žalúdka, zápal čreva. Malé množstvo jednorazového krvácania z konečníka zvyčajne nemusí predstav ovať vážny problém. Test SureScreen FOB je rýchlym . Ak však symptóm pretrváva alebo má . Odhalenie skrytého krvácania do stolice pred− chádza vzniku rakoviny hrubého čreva a konečníka.


Je to prvý, voľným okom neviditeľný, včasný . Pacientov aktívne oslovia a pošlú im test na okultné (skryté, okom neviditeľné) krvácanie. Popis EXBIO Kazetový test na okultné krvácanie v stolici ONE STEP FOB TEST 1xks: Rýchly kazetový test obsahujúci odberové skúmavky, testovacie kazety. Môže sa vyskytovať pri ochoreniach GIT.


V klipe účinkujú aj vyliečení pacienti, ktorých zachránil práve preventívny test na okultné krvácanie do stolice , či primár gastroenterológie v . Ročne absolvuje vyšetrenie okultného krvácania približne 70-tisíc. Len v minulom roku malo pozitívny test na prítomnosť krvi v stolici približne . Základom testu je odber vzorky stolice , v ktorej sa chemicky zisťujú stopy krvi, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky