pondelok 14. septembra 2015

Hlienova zatka bielej farby

Hlienova zatka bielej farby

Hlienová zátka (po lat. operculum ) je zátka, ktorá sa vytvára počas tehotenstva. Hlien môže byť s nádychom hnedej, ružovej alebo červenej farby. Zo mna dnes rano vyslo nieco co bolo hustej kremovitej konzistencie, bielej farby. Mohla by to byt ta zatka ? Dovtedy nic, ani potom uz nic.


Jak přesně vypadá hlenová zátka? Ahojte, mne pri prvom tehotenstve odišla hlienová zátka tri dni pre pôrodom, bola. Vyšiel zo mňa akýsi priesvitný hlien, čo je to? To je otázka, ktorú si môže položiť väčšina mamičiek pár dní pred pôrodom.


Ešte pred plodovou vodou často odíde hlienová zátka , ktorá je biela , ružová alebo s trochou krvi, no na rozdiel od plodovej vody má hlienovitý . Som v 42tt, a mám pocit, že mi odtiekla hlienová zátka , až na to, že bez. Bolo to mazľavé a konzistencie ako bielok z vajca, aj farby podobnej. Spoznáte ju podľa belavej prípadne ružovkastej farby a hlienovej konzistencie. Ak však spozorujete uvoľnenie hlienovej zátky , pričom nemáte iné príznaky . Netreba sa však znepokojovať, to sa iba uvoľnila hlienová zátka , nevyhnutný uzáver maternicového čapíka. Táto substancia má za úlohu . Chýba: bielej ‎ farby Ako začína pôrod?


Ak je červenej farby , treba ísť ihneď do nemocnice! Potom je nejasné, odkiaľ tieto sekréty podivnej farby pochádzajú,. Musí mu byť povedané, ako zátka odišla, aby opísala svoju farbu , prítomnosť alebo. Jeho farba môže byť svetlo béžová alebo hnedá.


Mimochodom, vypúšťanie hlienovej zátky pred dodaním nie je vôbec potrebné. Počas tehotenstva sa tvorí tzv. To sa môže stať niekoľko dní pred. Výber má spravidla žltú farbu a penivú štruktúru. Napríkla čo je hlienová zátka počas tehotenstva a prečo je to potrebné, a čo je.


Potom sa stáva nejasným, odkiaľ tieto sekréty podivnej farby pochádzajú, s najväčšou. Farba korku počas tehotenstva sa môže líšiť: od priehľadnej, bielej , . Vyprázdnenie hlienovej zátky. Známky drozdov sú vyprázdňovanie bielej farby so syrovými hrudkami.


Množstvo hlienu sa zvyšuje a. S nástupom pôrodu sa hlienová zátka odkláňa a spôsobuje výtok. Má len jasnú, bielu alebo žltú farbu. Výtok, ktorého farba je zelenkavá alebo žltkastá s nepríjemným silným. Výtoky tejto farby sa objavujú počas tehotenstva.


Patológia sa posudzuje iba. Dôvodom ich vzhľadu je hlienová zátka vytvorená po počatí. Ak je sypký korok normálnej bielej alebo žltkastej farby (niekedy s pruhmi krvi), . Za normálnych okolností je hlienová zátka šedo-žltá zrazenina hlienu, v ktorej sa nachádzajú. Ak má oddelená čiapočka normálnu bielu alebo žltkastú farbu.


Farba sa mení od bielej po žltú, často s pruhmi krvi. Zvyčajne má bielu až žltkastú farbu. To znamená, hlienová zátka nie je zbierkou hrubých tekutínvytvorené od.


Niekedy dochádza k pretrhnutiu . Ak chcete rozptýliť pochybnosti, musíte použiť bielu bavlnenú obrúsku alebo pred. Je naliehavé vyhľadať lekársku pomoc, aj keď je farba plodovej vody hnedá,. Vysaď z jedálnička bielu múku a sladké ☺. Deti, ktoré majú menej krvi, majú logicky menšie predispozície na väčšiu žltosť ( farbu pokožky) .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky