streda 30. septembra 2015

Laktobacily forte

Laktobacily forte

Denná dávka obsahuje 21 . Zloženie tohto prípravku pozostáva zo šiestich kmeňov laktobacilov a bifidobaktérií. Pediococcus acidolactici, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium . Unikátny komplex kmeňov baktérií mliečneho kvasenia a navyše vlákninu inulín. Vaša cena: 104€ s DPH. Odporúčané dávkovanie: 2x . Navíc obsahují vlákninu . Baktérie rodu Lactobacillus a Bifidobacterium sú nevyhnutnou zložkou črevnej . Výrobce: GREEN - SWAN PHARMACEUTICALS CR, a. Laktobacily FORTE s fruktooligosacharidmi predstavujú nový moderný prípravok.


Bakterie Lactobacillus a Bifidobacterium jsou základní součástí . Unikátní kombinace osmi kmenů probiotických kultur obsažená v přípravku s prebiotiky pomáhá obnovovat střevní mikroflóru. Komentář spotřebitele: Obsah by se dle našeho názoru do prodejní krabičky vešel nejméně desetkrát. Výživový doplnok s obsiahom kmeňov bakteriálnych kultúr . Doporučené dávkování: 2x denně . Prodej tohoto produktu byl již ukončen. Prohlédněnte si produkt od stejné značky Prohlédněte si další . Na GS laktobacily Forte jsem byla obzvláště zvědavá.


Většina lékařů říká – zdraví začíná ve střevech. Je nám líto, ale toto zboží není momentálně skladem. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky