utorok 15. septembra 2015

Paralen pribalovy letak

Príbalová informácia, iné lieky s rovnakou uč. Pozrite si aká je jeho cena, zloženie a účinky. V tomto článku nájdete všetko, čo potrebujete vedieť. Paralen 5je klasika na bolesť.


Schválený text k rozhodnutiu o zmene, ev.

PÍSOMNÁ INFORMÁCIA PRE POUŽÍVATEĽA. Liek sa podáva: na zníženie horúčky pri chrípkových a iných . Přečtěte si pozorně tento příbalový leták , protože obsahuje pro vás důležité údaje. Humánní léčivý přípravek, přečtěte si pozorně příbalový leták ! PARALEN 5- Liek s analgetickým a antipyretickým účinkom. PARALEN EXTRA PROTI BOLESTI potahované tablety paracetamolum, coffeinum.


Vždy užívejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou informací nebo podle pokynů svého lékaře nebo lékárníka.

Paralen pribalovy letak

Přečtete si pozorně celou příbalovou informaci dříve, než . Chrípka, bolesť zubov či vysoká horúčka… Tieto a mnohé ďalšie zdravotné problémy pozná väčšina z nás. Pri spomínaných prejavoch často . Tato příbalová informace byla naposledy schválena. Příbalová informace: informace pro pacienta.


Vždy používejte tento přípravek přesně v souladu s příbalovou. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták , účinky a použití léků konzultujte s lékařem nebo . Ak sa u vášho dieťaťa vyskytne akýkoľvek vedľajší účinok, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika. To sa týka aj akýchkoľvek vedľajších účinkov, ktoré nie sú. Vyššie uvedené lieky sú voľnopredajné. Pozorne si prečítajte príbalovú informáciu a poraďte . Potřebné informace vždy uvádí příbalový leták , případně obal výrobku.


Před použitím si přečtěte příbalovou informaci. PARALEN , PANADOL) vo forme tabliet, čapíkov alebo sirupu . Přípravek PARALEN 1je určený k léčbě horečky, zejména při akutních bakteriálních a virových. Stáhnout příbalový leták.

Paralen pribalovy letak

Cena obvyklá se může v jednotlivých lékárnách . VŽDY si PEČLIVĚ prostudujte příbalový leták léku! Jak už bylo řečeno, pročítat příbalový leták je věc prvotní a . Acifein tablety je bolest tlumící přípravek s obsahem kyseliny acetylsalicylové, kofeinu a paracetamolu. Ja sama som si neprecitala letak len som sa spytala jej ci to neuskodi. Mezi tyto příznaky patří. Pre akékoľvek otázky nás kontaktuje cez kontaktný formulár.


Před užitím léku čtěte příbalový leták. Viburcol je lék určený k zavádění do konečníku. Dodržujte doporučené dávkovanie a terapeutický režim.


Pred použitím si prečítajte príbalový leták. V prípade nejasností sa informujte u lekára .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky