štvrtok 26. novembra 2015

Aloe vera kupit

Aloe vera kupit

Omezená Akce super cena na více kusů pouze do vyprodání zásob! DPH: 17Kč (EUR). Potěšte své tělo i chuťové buňky tímto jedinečným doplňkem stravy, který má na . Potravinový doplnok s aloe vera pomáha telu eliminovať toxíny udržiavať zdravé kĺby a pokožku zlepšuje imunitný systém.


Prírodná šťava z aloe vera. Vaša cena : 115€ s DPH. Cena pre členov: 64€ s DPH. Bežná cena v lekárni: 1€ . Složení: 1 šťáva z aloe vera. Naše cena bez DPH : 20Kč.


BIO certifikácia AbCert. Původní cena 3Kč, sleva. Obsahuje 2rôznych zdraviu prospešných látok - vitamíny, minerálne látky, . Aloe Vera šťava v bio kvalite. Vámi uváděná cena za litr (1Kč) mi přijde velmi nízká, pokud má jít o . S touto čerstvou rastlinnou aloe vera šťavou môžete výrazne prispieť k zásobovaniu vášho tela . Společnost ESI představuje řadu čistých bioaktivních šťáv z aloe Vera.


ISTÁ ŠŤÁVA Z ALOE VERA je bohatá na vitamíny, minerální látky, . Je pouze minut pasterizovaná při 82°C-84°C. Prodává se ve skle (nikoli plastu) , cena odpovídá kvalitě. Bio šťáva aloe vera je nefiltrovaný 1 rostlinný produkt s čistou chutí. V starom Grécku sa šťava z listov odporúčala na krásu, zdravie a dlhý život. Metoda používaná při získávání listů zaručuje úplné zachování všech . Biomedica ALOE VERA prírodná šťava 99.


Nově u nás v krámu už nenajdete aloe vera gel, ale aloe vera šťávu. Našly jsme skvělý produkt v podobě aloe vera šťávy: – jak si můžete všimnout, tak cena je o. Aké sú jej účinky na organizmus a aké je správne . Metóda používaná pri získavaní listov zaručuje úplne zachovanie . Výnimočná, najvyššia kvalita, regenerácia a očista organizmu. Vyrobeno ze 1 šťávy aloe vera. Akcia platí do odvolania!


Srovnejte ceny , přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Produkt obsahuje 1 šťava z bio aloe vera a kyselinu citrónovú. Nákupy, jak jste si je vždycky přála. V Teta drogerii si vyberete ze široké nabídky kosmetiky, drogerie a péče o děti. Pro členy klubu navíc za vynikající ceny.


POZOR opravdu gel, žádná šťáva ! Produkty neprodávám, jen nabízím možnost získat je za nejlepší velkoobchodní cenu. Podporuje normální funkci imunitního systému, . Pre detoxikáciu 3x denne ml, pri akútnych stavoch 3x denne ml). Možno riediť vodou, ovocnou šťavou.


Všetky ceny sú uvedené s DPH.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky