utorok 24. novembra 2015

Kulturne podujatia martin

Prvé poprázdninové podujatie z cyklu Popoludnie s hudbou. Rímskokatolícke sväté omše v dekanáte Martin a Evanjelické služby Božie v Turčianskom . Najväčší prehľad kultúrnych, šporových a spoločenských podujatí. Najbližšie podujatia v regióne. Otvorenie nového akademického roka je významné aj pre UN Martin.


Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska.

Kulturne podujatia martin

Dni svätého Martina (Divadelné námestie Martin ), Zdarma, Plagát - Dni svätého Martina. Múzeu slovenskej dediny počas podujatia Dožinky. Umelecká agentúra CASSIA Košice Vás pozýva. Podujatia a akcie, okres Martin - Všetko, čo by ste chceli vidieť, počuť, zažiť. TULIP CENTER MARTIN je najväcšie a najmodernejšie obchodné centrum v Martine a okolí.


Pod jednou strechou spája pohodlné nakupovanie vo viac ako 60 . Piate výročie populárnej dvojice Smejko a Tanculienka oslávime najväčšími rozprávkovými a tanečnými hitmi. Miesto: Kino Strojár, Martin.

Kulturne podujatia martin

Muzikál Matúš Čák Trenčiansky. KINO STROJÁR, MARTIN – Začiatok o 1h. Múzeum slovenskej dediny, Martin. Tulip organizuje pre Vás rôzne kultúrne a športové podujatia , kulinárske dni či unikátne výstavy. Mesto: Martin Zdroj:stránka organizátora.


Nenechajte si ujsť podobné podujatia ! Listen to GUČA ( Martin Maľa) - Prinášajú do dediny netradičné kultúrne podujatie a nový pohľad na umenie by Čerstvé_Ovocie for free. Follow Čerstvé_Ovocie . Spolufinancované z prostriedkov . Bratislave, Košiciach, . Dnes Týždeň Mesiac Všetky. Uvítanie jubilantov 29. Najväčšie folklórne podujatie v regióne – Turčianske slávnosti folklóru má za. MARCOVÉ PODUJATIA MESTA MARTIN.


Kultúrne a spoločenské podujatia v obci. Občianske združenie Pelúsok a Obecný úrad v Martine nad Žitavou Vás všetkých srdečne pozýva na 8. Folklórnych slávností pri Pelúsku dňa 24. Barmuseum sústredí aktivity na potreby súčasného diváka.

Kulturne podujatia martin

Dramaturgiu celomesačného programu tvoria rôznorodé podujatia od koncertov, divadelných. Slovak National Museum in Martin – Museum of the Slovak Village. Pozývame Vás na dvadsiaty deviaty ročník obľúbeného podujatia , ktoré sa uskutoční v . Predaj vstupeniek na koncerty, festivaly, divadelné a iné kultúrne podujatia , športové. OZ PegaFun Dance Group Martin , M. Považské osvetové stredisko v Považskej Bystrici v zriaďovateľskej pôsobnosti Trenčianskeho samosprávneho kraja, Fotoklub FÉNIX, PX . Moderátor podujatia Martin Kopor predstavil a postupne uviedol všetkých. Skalité, Kysucké kultúrne stredisko Čadca a Žilinský samosprávny kraj.


HiFi klub, nad čokoládovňou Bon Bon). Organizujeme rôzne kultúrne podujatia v meste Martin.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky