streda 11. novembra 2015

Curasept zubna pasta

Curasept zubna pasta

Curasept ADS 7zubná pasta 75ml. Má silný antibakteriálny účinok a zabraňuje tvorbe zubného povlaku. Zabraňuje ukladaniu zubného plaku a pomáha pri prvých prejavoch citlivosti ďasien a . Gélová zubná pasta je určená na dlhodobé použitie a na zastavenie zubného povlaku a kazu. Všetky informácie o produkte.


Prípravok na starostlivosť o zuby a ústnu dutinu. Pôsobí proti bakteriálnemu plaku. Zubná pasta s obsahom chlórhexidínu a fluóru určená na dennú kontrolu zubného povlaku.


CHX Curaprox slúži na redukciu baktérií pred menšími operačnými zákrokmi. Nakupujte teraz a tovar vám doručíme do hodín. Hodnotenie: resetovať nastavenia. CURASEPT zubná pasta ADS 0. Za svakodnevnu upotrebu. Sa hlorheksidin diglukonata i natrijum fluorida.


Napomáha chrániť pred zubným kazom. Vaša cena: 08€ s DPH. Cena pre členov: 78€ s DPH. Efektívna chemická kontrola plaku. Zubna pasta s hlorheksidin diglukonata i fluorida.


Niske koncentracije oba spoja djeluju sinergijski. Bez Natrij-Lauril-Sulfat (NLS). Použitie najnižšie Ceny. Jednozväzková zubná kefka Curaprox, 5. Zubná pasta obsahuje kombináciu špičkových aktívnych látok, ktoré odstraňujú zubný povlak a . Zubna caklina sastoji se od najtvrđih tvari u ljudskom tijelu, dok zubno.


SWISSDENT Gentle Whitening - bieliaca zubná pasta 1ml pre ženy. Kozmetika s posebnom namjenom. Dontodent Zubná pasta Shiny Gold s obsahom .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky