štvrtok 19. novembra 2015

Kalkulačka termínu pôrodu

Kalkulačka termínu pôrodu

Využite našu kalkulačku termínu pôrodu. Neskôr sa vám určite bude veľmi hodiť naša pôrodná kalkulačka. Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať . Tehotenská kalkulačka - Babyweb.


Kalkulačka zobrazí pravdepodobný dátum narodenia vášho bábätka. Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie. Následne sa vám vypočíta termín , kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu ? Výpočet termínu porodu podle poslední menstruace.


Datum porodu podle oplodňující soulože. Pro výpočet použijte naši novou těhotenskou kalkulačku , která vám vypočítá nejen termín porodu , ale také týden těhotenství, trimestr a odhad váhy a délky plodu . V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu , počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky. Toto datum porodu je pouze přibližné, jen dětí se rodí přesně v den vypočítaného . Presná tehotenská kalkulačka podľa dátumu menštruácie a dĺžky cyklu.


Stačí vyplniť termín vašej poslednej . Vypočítaj si, kedy si otehotnela, termín pôrodu , v ktorom si týždni a . Vypočítajte si predpokladaný termín pôrodu v našej tehotenskej kalkulačke. Zistite, ako dlho vám do pôrodu zostáva a sledujte svoje tehotenstvo prehľadne . Pri výpočte predpokladaného termínu pôrodu sa vychádza aj z dátumu. Ako vypočítame termín pôrodu ? Prekliknite sa na Kalkulačky. Kedy máte plodné dni, kedy ovuláciu, kedy bude termín vášho pôrodu. Dnes je už možné vyrátať termín pôrodu online na internete prostredníctvom tehotenskej kalkulačky , ale k dispozícii sú aj mobilné aplikácie pre . Formulár vypočíta pravdepodobný dátum počatia a očakávaný termín pôrodu podľa prvého dňa Vašej poslednej menštruácie.


Dnes je již možné vypočítat termín porodu online na internetu prostřednictvím těhotenské kalkulačky , ale k dispozici jsou i mobilní aplikace pro . Termín pôrodu orientačne určujeme podľa . Využijte kalkulačku termínu porodu. Pak se vám bude hodit naše porodní kalkulačka. Pouze zhruba dětí se rodí . Těhotenská kalkulačka Vám spočítá termín porodu , datum početí, hmotnost a velikost miminka, trimestr. Praktické kalkulačky na výpočet hypotéky, čisté mzdy, nemocenské spoření, důchodu,. Samotný pôrod a starostlivosť o novonarodené dieťa sú okolnosti, ktoré si.


Pomůže naše těhotenská kalkulačka neboli kalkulačka porodu. Můžete si vypočítat termín porodu podle poslední menstruace. Nezabudnite si prečítať aj naše tipy na výber mena pre dieťatko! Spoločnosť MAM by Vás s radosťou podporila pri .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky