piatok 18. augusta 2017

Čo so sebou do nemocnice

Čo so sebou do nemocnice

Zde budou provedeny úkony spojené s přijetím do nemocnice. Poďme sa teda pozrieť na to, čo všetko si treba priniesť so sebou , ak vás čaká pobyt v nemocnici. Pravidlá sú rovnaké vo väčšine slovenských . Keď sa bývalý minister zdravotníctva Richard Raši bránil, že možno len do jednej nemocnice si treba doniesť príbor, nemal pravdu.


Při akutním příjmu, kdy nebyl čas vzít výše uvedené věci s sebou , je vhodné si je. Alebo sa niekomu z vašich .

BRATISLAVA - Do každej nemocnice na Slovensku si musí pacient doniesť hygienické potreby. Neberte si s sebou do nemocnice větší finanční hotovost a cennosti! K uložení šatstva během pobytu v nemocnici slouží šatní skříň ve vašem pokoji, předměty . Nemocnice Podlesí Třinec Vám doporučujeme vzít si s sebou. Odporúčame nebrať si so sebou zbytočne vyššiu sumu peňazí ako je nevyhnutne potrebné, ani iné cennosti.


Co s sebou do nemocnice. NENOSTE SO SEBOU DO NEMOCNICE. Pokiaľ máte naplánovanú hospitalizáciu v našom zdravotníckom zariadení, na niektorom z lôžkových oddelení, nezabudnite si so sebou vziať : - občiansky .

K plánované operaci nebo hospitalizaci je důležité se dobře připravit, a to nejen mentálně. Co vzít s sebou do nemocnice. Je třeba vzít si s sebou i potřebnou dokumentaci a vybavení. Před přijetím do nemocnice dbejte rad Vašeho praktického nebo jiného ošetřujícího lékaře.


Do nemocnice si s sebou vezměte pokud možno co nejméně věcí, . Léky, které užíváte, vezměte s sebou v originálním balení, nebo jejich seznam a . Prvé, čo od vás budú pýtať ešte po príchode do nemocnice , sú doklady. Majte teda so sebou určite. Dále Vás žádáme, neberte s sebou do nemocnice šperky a větší obnos peněz. Pro maminku: těhotenský průkaz, občanský průkaz, průkaz pojištěnce, oddací list (vdané maminky), rodný list (svobodné, rozvedené, ovdovělé maminky), . Specifické požadavky pro jednotlivé druhy hospitalizací jsou uvedeny u konkrétních oddělení. Doporučení, co s sebou vzít (nebo naopak nenosit) do nemocnice.


K plánovanému přijetí se dostavte v určenou dobu, při náhlém onemocnění kdykoliv. Zoznam vecí do pôrodnice. Doporučujeme vzít s sebou k hospitalizaci: Doklady: průkazku pojištěnce dítěte, doprovodu, občanský průkaz – rodič i dítě pokud ho má, doporučení lékaře k . Porod – co s sebou do porodnice.


Praktické informace, které Vám ulehčí přípravu na pobyt v porodnici. V každej nemocnici majú svoje vlastné požiadavky a pravidlá.

Čo so sebou do nemocnice

Nabízíme kvalitní zdravotní péči a vstřícný přístup odborného personálu. To, jak je strávíte, závisí i na tom, co si s sebou do nemocnice přibalíte. Sprevádzajúcej osobe pri pôrode odporúčame priniesť si so sebou : návleky, ktoré si zakúpi pri výťahu v pavilóne jedlo a nápoje.


No sú aj také nemocnice , kde si musíte priniesť úplne všetko od zubnej kefky až po. Tehotenskú knižku, preukaz poistenca nosíte so sebou počas celého . Ahoj Kopretino, mě doporučili nebrat si žádné šperky, minimum peněz, zkrátka žádné cennosti, ale mobil si beru . Hospitalizace na gynekologii. Doklady osobní - občanský průkaz, průkazku pojištěnce . Vítáme Vás v Nemocnici Třebíč, příspěvkové organizaci Kraje Vysočina.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky