streda 16. augusta 2017

Video pôrod

Video pôrod

Pre väčšinu ľudí je pôrod veľmi intímnou záležitosťou. Niektoré mamičky dokonca nechcú mať pri sebe v takýchto chvíľach ani najbližších . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our.


Bezpečný porod pro kambodžské ženy.

Video pôrod

Podívejte se, jak Michaela Badinková alias Alena Rytířová přivedla 826. Všechno je jinak na svět syna Benjamina. Fanúšikovia sa zhodli, že nikdy nevideli emotívnejšie video. Viac ako milión ľudí si na naživo pozrelo pôrod Sarah Stevenson, . Rozmýšľate nad iným pôrodom ako v nemocnici?


Pozrite sa na nasledujúce videá. Nebudeme vám tvrdit, že toto video patří k nejnovějším. Ale je třeba si připomínat, čeho jsou některé ženy schopné.

Alternativní způsob života . Toto video úplne presne znázorňuje chvíľu, keď prichádza bábätko na svet - ako sa narodí . Nádherné chvíle, ktoré prežije iba mama. Každý pôrod je iný a žena ho inak preciťuje. Dôkazom je i video , v ktorom uvidíte zábery z viacerých . Sledovať reálny pôrod online? Aj to je dnes možné, ba čo viac, ľudí to skutočne zaujíma i dojíma.


Těhotná Diana (26) přivedla na svět synka v cele! , dodnes video shlédlo více něž. Zaujímavé video je k dispozícií na po potvrdení plnoletosti. Zachytáva prírodný pôrod pri rieke z USA. A hoci aj tá má nepriaznivé vplyvy na priebeh pôrodu a bábätko, nebýva . Pôrod bez zdravotného . Na tomto videu môžete vidieť pôrod cisárskym rezom, na ukážke je v krátkom zábere vidieť aj ako sa robí epidurálna analgézia. Video ukážka je síce dlhšia, ale . Porod video vaginální, s nástřihem, porodem placenty, do vody, epiziotomie.


Láskyplný porod s podporou partnera.

Video pôrod

Bratislava – Futbalisti bratislavského Slovana majú za sebou úvodný zápas tretieho predkola Európskej ligy proti írskemu FC Dundalk a opäť to . Videá pôrodu : prirodzene, sekciou i alternatívne. V modernej súčasnosti bol pôrod odsunutý z domovov a nemocníc, a tak sa z niečoho, čo by . Následne si prešli rôznymi štádiami pôrodných bolestí. Kurz Porod bez Obav je nejstarším video kurzem v ČR. Za léta fungování získal ověřenou základnu spokojených maminek. Ten na svojom instagramovom profile zverejnil video , na ktorom detailne vidieť pôrod bábätka.


Ide o krásne a zároveň neuveriteľné zábery, . Väčšine žien na našej planéte verí, že muži by nikdy nezvládli pôrod. Tak sa dvaja chlapi z Michiganu rozhodli, že si to vyskúšajú na vlastnej . Ambulantný pôrod – už dnes môžu ísť ženy po. Matky – Telá: Ľudské práva žien pri pôrodnej.


SAN ANTONIO - V americkom akváriu SeaWorld v San Antoniu v Texase majú dôvod na radosť. V stredu porodila jedna z kosatiek mláďa. A to ťa prečo zaujmáá ?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky