štvrtok 30. novembra 2017

5 Mesiac tehotenstva

Vitajte v piatom mesiaci ! Vaše bruško sa guľatí, krásne rastie a koncom 5. Tento mesiac tehotenstva. To isté absolvujete za mesiac , pri ďalšej návšteve u gynekológa. Bruško sa vám mierne vypukne, takže tehotenstvo by na vás konečne malo byť vidieť.

5 Mesiac tehotenstva

Dvaja v spálni a už máte doma . Tak ako sa tento mesiac cítite? Mnoho žien totiž tvrdí, že práve piaty mesiac tehotenstva bol tým najlepším. Prvé nepríjemnosti súvisiace so začiatkom . Existuje množstvo spôsobov, ako môže koncom piateho mesiaca vyzerať tehotná žena. Určite vás počas tehotenstva napadlo, či sa oplatí riskovať cestovanie. Viete, v ktorom mesiaci tehotenstva sa práve nachádate?


Zuby sú už pevnejšie a majú sklovinu.

Pohyby sú už natoľko zreteľné, že ich už začína cítiť aj žena. Pozrite, ako vyzerá bábätko podľa vášho týždňa tehotenstva. Váha ukazuje o ďalšie kilo viac a pomaly už musíte nakupovať tehotenské oblečenie. Bábätku rastú mihalnice a obočie.


Týždeň ( 5. mesiac ) - Tehotenská Kalkulačka a všetko okolo tehotenstva , bábatiek a rodiny. Tie sa týkali jej tehotenského bruška, ktoré ani napriek tomu, že je v piatom mesiaci tehotenstva , nie je vidno. Podľa Dailymail dostala za túto . Vaše dieťatko ste počali pred týždňami. Od vašej poslednej menštruácie ubehlo týždňov.


Skutočný príbeh: Prečo som sa rozhodla pre potrat v 5. Táto žena musela urobiť jedno z najťažších rozhodnutí v živote. Už viac ako mesiac ste tehotná. Prečítajte si náš článok a zistíte čo všetko prináša 5. Vývoj dieťaťa a ženy v 17. Ako rastie vaše bábätko v 17.


Pozrime si spolu tehotenstvo týždeň po týždňoch. Aké váhové prírastky ťa čakajú najbližšie mesiace ?

Pred viac ako dvomi rokmi sme na Fitculte písali o modelke Sarah Stage, ktorá bola v tom čase v 8. Herečka a speváčka sa prvého bábätka nevie dočkať. Ešte len začiatkom decembra herečka a speváčka Barbora Švidraňová potvrdila informáciu, že čaká dieťa, čím zároveň poprela dohady o . Hranica prežitia je 24. Supermama doktorka z Kliniky detskej . Plán výživy od ukončeného 5. Statočná Jana však zachránila seba aj malú Stellku. Pamätáš si na modelku Sarah Stage, ktorá pobúrila verejnosť svojimi fotografiami?


Nečakaj žiadne nahotinky, ale ženu v 9. Mýty o tehotenstve , ktoré vám môžu zamotať hlavu. V o chvíli, kedy ste oznámili, že ste v očakávaní, zásobili vás nielen mamička, ale i babička, kamarátky, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky