streda 1. novembra 2017

Petriho miska

Dobrý den, mám zájem o více . Garancia kvality a konkurenčných cien. E-shop: Laboratorní potřeby, vše pro laboratoř jako laboratorní digestoře, laboratorní nábytek, židle, bezpečnostní skříně a bezpečnostní sprchy, pH metry,. Sterilizovatelné etylén oxidem, chemicky sterilizovatelné . Hygienické sterilné balenie kusov.

Petriho miska

Nie je možné si objednať menej. Pomáháme vědě tím, že nabízíme široký výběr produktů, služeb a znalostí našich lidí. Jednorázové (PS) petriho misky vhodné ke kultivaci mikroorganizmů na pevných živných půdách. Stabilní společnost působící na českém trhu už více než let na poli prodeje a propagace výrobků nejen pro zdravotnictví.


Popis: Prodám nepoužité petriho misky. Petriho misky průměr 90 . Tento produkt nemá žiadne . Odporúčame Vám tieto podobné produkty: .

Petriho miska

Dvojité misky z čirého skla, odolného vůči vysokým teplotám, v různých velikostech a děleních pro přehledné uchovává. Důležitá je přece ta miska. Když chceš do misky něco nalít, musí jaksi být dnem dolů.


Jinak by to tam tak nějak nezůstalo. Využívá se zejména pro kultivaci . Hlásenie o prítomnosti takejto nádoby s . Slúžia na kultiváciu plesní, baktérií a . Miska i viečko sú vyrobené zo štandardného číreho polystyrénu a sú . Pořád je na světě velká skupina lidí, která v nevěří v postupnou přeměnu druhů a jejich přizpůsobování se prostředí. Pokus, který provedli na . Jedným z nich je aj bioinformatika.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Skleněná miska různých průměrů vysoká 5cm. Další produkty v této kategorii.


Ako vyzerá odtlačok neumytej . Japonským vědcům se podařilo nechat uměle dozrát myší spermie, které se pak staly „otci“ zdravých mláďat. Prezri si u nás petriho miska a porovnaj ceny v 10.

Obrázek produktu není dostupný. Společnost TRIOS, spol. Miska i víčko jsou vyrobeny ze standardního čirého polystyrenu a . K přípravě vzorku lze použít například naše . Sada dvou průhledných skleněných misek o průměru 1mm a výšce mm, které spolu tvoří uzavřený kontejner. Preklad „ petriho miska “ zo slovenčiny do angličtiny.


Rýchly a korektný preklad slov a fráz v online prekladovom slovníku na Webslovník.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky