štvrtok 12. júla 2018

Porod video

Porod video

Pre väčšinu ľudí je pôrod veľmi intímnou záležitosťou. Niektoré mamičky dokonca nechcú mať pri sebe v takýchto chvíľach ani najbližších . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our. Bezpečný porod pro kambodžské ženy.


Podívejte se, jak Michaela Badinková alias Alena Rytířová přivedla 826. Všechno je jinak na svět. Unikátní reportáž, dva silné životní. Ojedinělá reportáž z porodu , který vzbuzuje vášně.


Nebudeme vám tvrdit, že toto video patří k nejnovějším. Ale je třeba si připomínat, čeho jsou některé ženy schopné. Alternativní způsob života . Fanúšikovia sa zhodli, že nikdy nevideli emotívnejšie video. Viac ako milión ľudí si na naživo pozrelo pôrod Sarah Stevenson, . Těhotná Diana (26) přivedla na svět synka v cele! , dodnes video shlédlo více něž.


Nechala se natáčet v průběhu celého porodu a video živě vysílala přes svůj kanál s názvem Sarah´s Day. Přenos trval neuvěřitelných hodin . Animace porodu – odchod hlenové zátky, odtok plodové vody, otevírání děložního hrdla, průchod dítěte porodním kanálem a vypuzení placenty. Porod video vaginální, s nástřihem, porodem placenty, do vody, epiziotomie.


Láskyplný porod s podporou partnera. Rozmýšľate nad iným pôrodom ako v nemocnici? Pozrite sa na nasledujúce videá. Vlogerka a fitneska Sarah Stevenson po inšpirácií inými ženami, ktoré chceli svoj pôrod ukázať svetu, vytvorila 25-minútové video obsahujúce . Sledovať reálny pôrod online?


Aj to je dnes možné, ba čo viac, ľudí to skutočne zaujíma i dojíma. Dôkazom je známa austrálska vlogerka . Video 1: Porod počítačově anglicky. Není to tak „opravdové“, ale pro ty, které nechtějí vidět skutečný porod je to nádherná animace. Toto video úplne presne znázorňuje chvíľu, keď prichádza bábätko na svet - ako sa narodí . Zaujímavé video je k dispozícií na po potvrdení plnoletosti.


Zachytáva prírodný pôrod pri rieke z USA. Pôrod bez zdravotného . Natočit si porod na video a později se na tyto okamžiky zrození nového života dívat se svým partnerem může být stále stejně silným zážitkem jako v den . A hoci aj tá má nepriaznivé vplyvy na priebeh pôrodu a bábätko, nebýva . Královská rodina společně s celým světem netrpělivě očekává narození dalšího královského potomka. A vypadá to, že děťátko Meghan a . Herečka Hilary Duff zveřejnila na svém Instagramu velmi intimní video z porodu.


První okamžiky s holčičkou tak ukázala celému světu! Mnogo je žena snimljeno kako rađaju i objavljeno na -u ili nekim drugim digitalnim medijima, a samo . VIDEO : Zvládnout porod pomůže brněnským medikům sténající robotická žena. Robotická žena, která se hýbe, komunikuje a rodí?


VIDEO : Dramatický pôrod v aute cestou do bratislavskej nemocnice – v hlavnej úlohe známa herečka! Na Veľkonočný pondelok .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky