štvrtok 20. septembra 2018

Gel na zuby

Zubné gély sú špecifickým pomocníkom v oblasti ústnej hygieny. Podľa problémov so zubami si vyberiete gély na zmiernenie citlivosti zubov , gély na zmiernenie . WELEDA Rastlinný zubný gél. Profesionální gel White Pearl z USA zuby krásně bělí a zároveň je hýčká. Zkušenosti potvrzují výborný bělící efekt bez zvýšené citlivosti.


Doprajte svojim zubom dávku vápnika!

Zubná pasta s bambusom posilňuje. Komplexná starostlivosť o zuby a ďasná, rozpúšťa plak, odstraňuje zubný kameň, viaže toxíny a plesne. Beaphar Zubný gél s príchuťou pečene zabezpečuje každodennú ochranu zubov Vášho psa.


Dokonalá detoxikácia ďasien v prvom kroku a kvalitné povrchové bielenie zubov v druhom kroku. Dvojkrokový bieliaci systém n. Cdvet DentaVet - gel na zuby - Kompletní péče o zuby psů - rozpouští plak a odstraňuje zubní kámen, váže toxiny a plísně. Zubný gél značky Officina Naturae je ideálnou starostlivosťou o zuby a ďasná, pretože ich nedráždi a má skvelé protizápalové a anstringentné vlastnosti. TROPICLEAN čistiaci gél na zuby pre psov, starajúca sa o ústnu dutinu vášho.


Ideální na záněty v ústní dutině, mineralizaci zubů a posílení dásní.

Gel na zuby

S černomořskou lugou a bylinnými . Gel na zanícené dásně se sklonem ke krvácení. Kúzelný gél na zuby pre deti čáry máry. Ovocný gél na zuby pre deti.


Maličké žiarivé zrniečka a chuť . S příchutí lesních plodů. Slovensku ✿ Doručenie zadarmo k. Bieliaci gél na zuby Cougar EXTREME WHITENING slúži na bezpečné vybielenie zubov a vyleštenie povrchu zubov bez akéhokoľvek poškodenia skloviny či . Mliečne zuby si zaslúžia len tú najlepšiu ochranu. Kamistad Baby gél ml.


Multi-Mam Babydent gél bioadhezívny na prerezávajúce sa zúbky 15ml. Parametry produktu TropiClean Čisticí gel na zuby pro kočky 59ml Čistící gel na zuby , jenž zabraňuje zubnímu plaku a celkově zvyšuje ústní hygienu Vaší . Především u malých psů kteří mají vyšší sklon k dentálním problémům je nutné dbát o čisté zuby. Možností je spousta čistit můžete kartáčkem. WhiteWash Professional carbamide peroxide gél () bol navrhnutý tak, aby postupne uvoľňoval bieliace zložky.


Tekutý vápnik obsiahnutý v . Gél na bielenie zubov 16rbamid peroxide. Domácí i kombinované bělení zubů může podstoupit každý klient se zdravým chrupem a bez zánětu dásní. Pracujeme pouze s bělícími gely.

Gel na zuby

Vedci tvrdia ,že vynašli gél , ktorý je schopný obnoviť zubnú sklovinu. Ak by to bola pravda, tak nás čaká revolúcia v starostlivosti o zuby. Zuby vedia poriadne potrápiť nielen nás dospelých, ale aj deti. Aj keď vám to vaše dieťatko nepovie, prvé prerezávajúce sa zúbky sú pre neho .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky