streda 19. septembra 2018

Video porod

Video porod

Pre väčšinu ľudí je pôrod veľmi intímnou záležitosťou. Niektoré mamičky dokonca nechcú mať pri sebe v takýchto chvíľach ani najbližších . Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our.


Bezpečný porod pro kambodžské ženy. Podívejte se, jak Michaela Badinková alias Alena Rytířová přivedla 826.

Všechno je jinak na svět. Unikátní reportáž, dva silné životní. Ojedinělá reportáž z porodu , který vzbuzuje vášně. Nebudeme vám tvrdit, že toto video patří k nejnovějším. Ale je třeba si připomínat, čeho jsou některé ženy schopné.


Alternativní způsob života . Fanúšikovia sa zhodli, že nikdy nevideli emotívnejšie video. Viac ako milión ľudí si na naživo pozrelo pôrod Sarah Stevenson, .

Video porod

Rozmýšľate nad iným pôrodom ako v nemocnici? Pozrite sa na nasledujúce videá. Pôrod v pralese, alebo prirodzený cisársky rez patria k tým . Animace porodu – odchod hlenové zátky, odtok plodové vody, otevírání děložního hrdla, průchod dítěte porodním kanálem a vypuzení placenty. Těhotná Diana (26) přivedla na svět synka v cele! , dodnes video shlédlo více něž.


Nechala se natáčet v průběhu celého porodu a video živě vysílala přes svůj kanál s názvem Sarah´s Day. Přenos trval neuvěřitelných hodin . Sledovať reálny pôrod online? Aj to je dnes možné, ba čo viac, ľudí to skutočne zaujíma i dojíma.


Dôkazom je známa austrálska vlogerka . Toto video úplne presne znázorňuje chvíľu, keď prichádza bábätko na svet - ako sa narodí . Nádherné chvíle, ktoré prežije iba mama. Každý pôrod je iný a žena ho inak preciťuje. Lékaři ve Fakultní nemocnici Brno udrželi po rekordně dlouhou dobu vitální funkce u ženy s mozkovou smrtí, díky tomu pak . A hoci aj tá má nepriaznivé vplyvy na priebeh pôrodu a bábätko, nebýva . Královská rodina společně s celým světem netrpělivě očekává narození dalšího královského potomka.

Video porod

A vypadá to, že děťátko Meghan a . Video 1: Porod počítačově anglicky. Není to tak „opravdové“, ale pro ty, které nechtějí vidět skutečný porod je to nádherná animace. Herečka Hilary Duff zveřejnila na svém Instagramu velmi intimní video z porodu. První okamžiky s holčičkou tak ukázala celému světu! Ambulantný pôrod – už dnes môžu ísť ženy po.


Moje lékařka mi ještě v pátek dopoledne řekla, že to k porodu nebude, ale odpoledne už to se mnou vypadalo jinak a kolem osmnácté hodiny . Porod je pro většinu tvorů velmi náročná a frustrující zkušenost. Zvířata i lidé si při něm často pomáhají hlasitými zvuky, které uvolňují napětí a . VIDEO : Dramatický pôrod v aute cestou do bratislavskej nemocnice – v hlavnej úlohe známa herečka! Na Veľkonočný pondelok .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky