piatok 14. septembra 2018

Pôrod do vody

Pôrod do vody

Podľa mnohých pôrodníkov a gynekológov sú údaje o bezpečnosti a pozitívnych vplyvoch pôrodu do vody nepresvedčivé a treba dôsledne . Aj tehotné na Slovensku hľadali pôrodnicu, kde by mohli svoje bábätko porodiť práve takýmto . Mnohé ženy majú pozitívnu skúsenosť s pobytom v sprche alebo vo vani počas prvej doby pôrodnej. Narodenie bábätka do vody však zatiaľ u nás nie je príliš . Je veľa lekárov, ktorí tvrdia, že pôrod do vody má veľa výhod. Keď v dávnejších dobách dostala maurská žena pôrodné bolesti, šla k moru. V jednom z malých zálivov, kde . Zatímco první doba porodní strávená ve vodě není v českých podmínkách v posledních letech nic zvláštního, skutečný porod do vody je zatím . Ahoj holky, chtěla bych vědět, jestli náhodou některá z vás nemá zkušenost s porodem do vody. Zatím sice nejsem těhu, ale s manželem už mimčo plánujeme a . Porodila za prítomnosti pôrodnej asistentky vo vode v polohe na . Porod do vody je přirozený porod miminka pod vodní hladinu.


Při porodu do vody rodí žena v lázni s teplou vodou. Některé rodičky zůstávají ve vodě pouze . Eva ocenila skutočnosť, že pôrod do vody bol prirodzenejší a menej bolestivý, že pri ňom mohla meniť polohy a napokon i fakt, že sa po ňom . Možná se právě rozhodujete, zda zvolit tento u nás zatím méně obvyklý způsob porodu. Měli byste vědět, že porod do vody je sice od začátku . Několik slov o porodu do vody. V naší porodnici nabízíme rodičkám porod do vody ve vaně.


Tak ako pri ostatných spôsoboch pôrodu aj pôrod do vody má určité riziká. Odborníci upozorňujú najmä na hroziace nebezpečenstvo vdýchnutia vody do pľúc, . Jednou z alternatív pôrodu je aj pôrod do vody , teda bábätko po pôrode vykĺzne do vody a nie na „sucho“. O alternativní způsoby porodů je mezi nastávajícími rodiči stále větší zájem. Pôrod môže prebehnúť rôznymi spôsobmi.


Nemocnice s poliklinikou v Havířově již tři měsíce nabízí . Nechcete rodit klasickou cestou? Pak by byl pro vás ideální porod do vody , což je jiný způsob porodu. Obraťte se na naši kliniku, která tyto porody provádí.


Relaxace v teplé vodě dokáže ulevit nastávajícím maminkám od bolestí ohlašujících přicházející porod. Proč tedy nezůstat ve vaně až do . Kdo může rodit do vody? O porodech do vody jsem poprvé četla už dlouho před tím, než jsem otěhotněla. Kdy se rodička rozhoduje? K vodě mám hodně kladný vztah odmala, proto mě zaujala i . Zatímco v Česku se porod do vody zase tak nerozšířil, v některých západoevropských zemích je velmi populární, včetně porodu do vody v domácích.


Daily Mail zase dodáva, že tehotná vojvodkyňa má chcieť pôrod do vody , na ktorý sa pripravuje pomocou meditácií a jogy. PÔROD DO VODY Trend alebo zmysluplná možnosť?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky