pondelok 24. septembra 2018

Zdravie časopis

Zdravie časopis

Zdravie patrí medzi najznámejšie značky na Slovensku. Trendové tipy na chudnutie a zdravý životný štýl, návody ako dbať o zdravie dieťaťa, či tipy na relax pre vaše telo i dušu nájdete na portáli iZdravie. Aj zdravie sa dá predplatiť“. Každý mesiac sa dozviete množstvo odborných rá ako sa starať o zdravie , zlepšovať . Vitajte na oficiálnom profile najčítanejšieho mesačníka Zdravie.


Než sa vás dôchodok opýta - aby ste boli fit a vo forme - dobré rady pre udržanie vášho zdravia.

Zdravie časopis

Všetko nielen o srdcovocievnych a onkologických chorobách: ako sa z nich vyliečiť aj ako sa im prevenciou vyhnúť. Ako byť fit, mať zdravý životný štýl, zdravo sa . Prináša rady ako sa starať o zdravie , zlepšovať kondičku a staroslivosť o duševné zdravie. MOJE ZDRAVIE je moderný mesačník, ktorý prináša odborné a zároveň zrozumiteľné informácie o všetkom, čo je práve aktuálne v oblasti zdravia a . Vaši kolegovia ovplyvňujú vaše zdravie ! Aký pocit máte zo svojich kolegov?


Pokiaľ by ste vašu odpoveď nerozposlali po podniku mailom, . Laboratória gnotobiológie na Univerzite veterinárskeho lekárstva a farmácie (UVLF) v . Prehľadný, triedený a kontrolovaný katalóg stránok.

Výživa a zdravie : časopis pre výživu. Následný podnázev: časopis pre výživu a zdravý životný styl. Cenu Ligy za duševné zdravie SR pre novinárov a médiá za dlhodobý prínos v oblasti duševného zdravia “ odovzdal básnik Erik Ondrejička na . Dočítate sa ako poraziť celulitídu, či ako zbaviť svoje deti . Moje zdravie : Revolučná operácia platničiek. Informačno-odborný časopis o zdraví a pre zdravie.


Medzinožníkoch a našom príbehu v časopise ZDRAVIE ! Januárovom čísle mesačníka ZDRAVIE v predaji od 17. Paradajky obsahujú niekoľko druhov karoténov, ktorým vďačia napríklad aj za svoje výrazné sfarbenie. Joga dnes - predplatné S časopisem JÓGA DNES za pohodou a zábavou. Okrem známeho β-karoténu je jedným z . Odhalte svou krásu zevnitř!


Portál o modernej žene. Matke, manželke, manažérke. Vzťahy, móda, šoubiz, zdravie , deti. A nekonečné množstvo súťaží o super ceny. Vyšlo o nás v časopise ZDRAVIE.


Radi by ste zhodili pár kíl, no nemienite sa vzdať obľúbených jedál ani tvrdo potiť krv vo fitku?

Zdravie časopis

Prieskum celosvetovo uznávanej inštitúcie YouGov ukázal, že viac ako polovica ľudí ( ) si uvedomuje, že denné svetlo ovplyvňuje ich . O zdraví, kráse a vitalite. Magazín o zdravom životnom štýle. Aj známy moderátor patrí k . Nájdete v ňom mnoho užitočných rád v oblasti zdravia , krásy a životného . Probiotiká sú kmeň baktérií, ktoré žijú v našich črevách. Prirodzene sa vyskytujú v jogurte, kefíre, kyslej .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky