štvrtok 8. novembra 2018

Echinacea kvapky

Existuje až rôznych druhov echinacei , napríklad echniacea úzkolistá, bledá, nápadná či krvavá, ktoré sa s obľubou využívajú najmä v . Liek sa nesmie užívať pri precitlivenosti na niektorú účinnú alebo pomocnú látku, v tehotenstve a počas dojčenia. Vzhľadom na obsah alkoholu neodporúčame . Napomáha posilňovať imunitný systém, vhodný na krátkodobú prevenciu . Už naše babičky vedeli, že echinacea podporuje našu obranyschopnosť - koncentrovaná tinktúra uchováva maximum jej účinných látok.

Jej purpurovo sfarbené kvety sú nádhernou ozdobou okrasných záhra . Odporúčané dávkovanie: Pokiaľ lekár neodporúča inak, dospelí a mladiství užívajú ráno, na obed a večer 25 . Pomocný a podporný liek na prevenciu chorôb z prechladnutia. Ak vás trápi problém s oslabenou imunitou, siahnite po echinacei. Prejsť na Kvapky , sirup, čaj alebo tabletky?


Môže ísť už o hotový čaj, sirup na kašeľ, kvapky určené na . Svoj názov dostala táto rastlinka oprávnene.

Echinacea kvapky

Keďže sa podobá na pichľavého ježka, jej názov . Posilňuje biologickú imunitu, najmä pri zápaloch, infekciách a . VDC- Ostatné prípravky s látkami získanými z rastlín nezatriedené inde, GTT POR . ECHINACEA so zázvorom bylinné kvapky 1xml. Iné liečivá, Perorálne kvapky , ATC V03AX, SPC (Súhrn údajov o prípravku) Terapeutické indikácie: Dr. Echinacea sa dá kúpiť v rôznych formách. Slúži na stimuláciu tvorby a aktivity fagocytov (obranné bunky tela schopné pohlcovať a ničiť choroboplodné zárodky). Dávkovanie ‎: ‎2-kvapky denne, rozriediť vo vo.


Používanie sa odporúča ako deťom, tak dospelým - za účelom . Zloženie: výťažok z koreňa echinacei purpurovej v liehu. Koreň echinacey , etanol, voda. Pre deti od rokov polovičná dávka.


Použitie: Prispieva k udržaniu normálnej funkcie imunitného systém, normálnej . Immunal: Kvapky a roztok na posilnenie imunity a na prevenciu a liečbu. Užívajte kvapiek 3x . Kvapky na posilnenie imunity a ako prevencia infekčných chorôb.

Echinacea kvapky

Krása a zázraky - žiadna iná kvetina okrem echinacei a tmavočervenej ruže nemá tak nádhernú kombináciu krásy a úžitku -echinaceové kvapky sa používajú na . Na výplachy ústnej dutiny použite 3× denne roztok až 1kvapiek v cca 1ml vody. Příznivě ovlivňuje obranyschopnost . Podporuje obranyschopnosť organizmu, pije sa v období zvýšeného výskytu chrípkových ochorení a pri rekonvalescencii. Obsahuje látky, ktoré posilujú . Extrakt echinacey , včelí peľ a med sú spolu výborným prostriedkom na zvýšenie odolnosti voči chrípke a prechladnutiu, echinacea je tiež účinná na močové . Prípravok je určený pre deti od rokov, dospievajúcich a dospelých. Držiteľ rozhodnutia o registrácii: Dr. Bylinné kvapky obsahujú šťavu z kvetov echinacei.


Kvapky sú výborným prostriedkom pri prevencii v období chrípok a pri chorobách z prechladnutí. Viac o účinkoch byliny nájdete v herbároch a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky