utorok 26. februára 2019

Dubova kora na zlatu zilu

Sedavé kúpele v odvare z dubovej kôry sa osvedčili ľuďom trpiacim na hemoroidy. Toto ochorenie ciev nachádzajúce sa v oblasti konečníka . Dubová kôra , to je známy a osvedčený liek, ktorý sa používa pri hemoroidoch. Vedie k úľave pri bolesti, tlmí a zastavuje krvácanie a zužuje . Odporúča sa hlavne dubová kôra , aloe vera, rumanček a pagaštan konský. Jedným z najznámejších prírodných bojovníkov proti hemoroidom je dozaista dubová kôra.


Tú v prípade potreby zoženiete sypanú a sušenú . Využíva sa protizápalový a sťahujúci účinok rumančeka a dubovej kôry. Odvary sa používajú vo forme sedacích kúpeľov. VIRDE HEMOFITgél, dubová kôra s rakytníkom 1x1ml. Poďme sa spolu pozrieť na to, ako liečiť zlatú žilu , ako odhaliť jej.


Mastu s masťou aj s čipkami a tá dubová kôra je tiež dobrá na kúpele. Na zmäkčenie stolice je dobrá odstáta voda . V súčasnosti máme k dispozícii čaje z celého sveta. Od tajomnej kôry Inkov až po zázračné stromy juhoamerických indiánov a pritom poklad . Najčastejšie používanou je dubová kôra. Používa sa taktiež repík lekársky alebo rumanček.


Najviac používanou je dubová kôra , ale odporúča sa tiež rumanček, repík. Objaviť skutočné zlato je výhra, ale natrafiť na „ zlatú žilu “ na vlastnom. Sedací kúpeľ v odvare z dubovej kôry je starý osvedčený prostriedok . Dobrý efekt majú aj sedacie kúpele vo vlažnom odvare z dubovej kôry. Niekedy priaznivo pôsobí na vonkajšie, prípadne vnútorné hemoroidy, . Ahojte, ja som s tým nikdy nemala problémy až teraz po druhom pôrode a to som rodila CR, nepomohlo Faktu,sedacie kúpele z dubovej kôry.


Môžete siahnuť po odvare z dubovej kôry , kostihoja alebo ostružiny. Ak hemoroidy už krvácajú, najlepší je odvar z pagaštanu konského. Chcela by som sa spytat čo by mi pomohlo na zlatu žilu mam to uz asi. Dnes si bežne kúpite aj gél či krém z dubovej kôry. Fix - krém - H na hemoroidy s dubovou kôrou 30g.


Zloženie: výťažok z dubovej kôry , nechtíka lekárskeho, tymianu obyčajného a iné zložky uvedené na obale. Produkt je účinný pri liečbe hemoroidov. Je vyrobený podľa tradičnej osvedčenej receptúry s dôrazom na výrazné účinky dubovej kôry a dôsledne vybraných bylín.


Inovatívnym a vyváženým zložením . Osvedčená je aj sedací kúpeľ v náleve z dubovej kôry , najlepšie vlažné. Pripravíme si ju tak, že lyžice kôry prelejeme litre vody, všetko privedieme k varu a . Kozmetický výrobok vo forme gélu obsahuje výťažok dubovej kôry a gaštanu. Pozor – dubová kôra farbí! Sedacie kúpele je potrebné opakovať viac krát do týždňa behom liečby pokým príznaky nepomiznú.


Moja osobna skusenost - dubova kora je super pri akutnych problemoch - naozaj 2x stacilo. Ale kedze trpim na krcove zily, zacala som .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky