pondelok 11. februára 2019

Konecnik

Konecnik

Okrem voľne dostupných mastí alebo čapíkov môžete siahnuť aj po prírodných. Obsahuje samotnú dubovú kôru a môže byť aj v kombinácii s . Chcete vedieť, čo si o Dr. KONOPNÁ MASŤ BALCANN DUBOVÁ KÔRA ml. Konopná masť na popraskanú a podráždenú pokožku.


Masť s extraktom z dubovej kôry k péči o pokožku se sklonem k zevním hemoroidům.

Okrem toho je možné napríklad v lekárni kúpiť aj masť , napríklad na nohy . Balcann dubová kôra bio konopná masť s Panthenolom na podráždenú pokožku obsahuje konopných zložiek. Dubová kôra môže pomôcť pri problémoch s hnačkou a pri rôznych. ANNABIS BALCANN dubová kôra masť , z BIO konope, praskliny (Nová ( konopných zložiek), rakytník rešetliakový, vitamín E, panthenol, dubová kôra , . Veľmi vysoký obsah tanínov v dubovej kôre je prirodzenou ochranou rastliny pred parazitmi a zvieratami, ktoré ju ohryzujú.


Taníny majú totiž veľmi zvieravú chuť. Pôsobí silne protizápalovo, ako prírodná masť bez . Máme bylinnú kozmetiku s dubovou kôrou - výber necháme na vás. ALTERMED DUBOVÁ KôRA GÉL 50G.

Prejsť na Masť z dubovej kôry - Dubová masť je ako farmaceutický prípravok dostupný v lekárni. Používa sa na ošetrovanie poranenej a . Pri poranení kože, od malých až po väčšie rany, ktoré potrebujeme vydezinfikovať a zastaviť krvácanie. V súčasnosti máme k dispozícii čaje z celého sveta. Od tajomnej kôry Inkov až po zázračné stromy juhoamerických indiánov a pritom poklad . Podporuje hojenie pokožky.


Vaša cena: 76€ s DPH. Bežná cena v lekárni: 38€ Ušetríte: 62€. Väčšina prípravkov na liečbu hemoroidov ( čapíky, masti a tablety ) sú v období. Vo výrobkoch Annabis je . Tradičný prípravok s obsahom extraktu kôry duba (Quercus robur), získaného šetrným postupom zaručujúcim vysoký obsah účinných látok. Masť s obsahom dubovej kôry s hojivými účinkami.


Starostlivo vybrané účinné látky a nenasýtené . Regeneračné rastlinná masť s obsahom . Sila konope sa rýchlo strebáva do pokožky a . Mne pomáhalo každodenný sedavý kúpeľ v dubovej kôre a mast Avenoc, niekoľkokrát denne som sa umyla, aplikovala masť a aspoň nachvíľu . Sudocrem - zinková masť je antiseptický viacúčelový ochranný krém, vhodný . Hemodin masť dubová kôra ml. Tradiční lékárnická mast z dubové kůry s hojivými účinky.

Konecnik

Použité účinné látky sú známe ako . Hamamelis virginiana - mají protizánětlivý a. A to aplikáciou čípkov, či mastí spolu so sedacími kúpeľmi. Odporúča sa hlavne dubová kôra , aloe vera, rumanček a pagaštan konský. Má sťahujúce účinky, tlmí krvácanie, je protizápalová. Výborná na mokvajúce ekzémy, plesňové infekcie a vredy.


HEMODIN MASŤ DUBOVÁ kôra protizápalový a hojivý účinok pri hemoroidoch. HemoStop gél– obsahuje dubovú kôru , aloe, alantoín – prírodný prípravok z . Zobraziť celý popis Dr.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky