utorok 12. februára 2019

Kalkulačka porodu

Kalkulačka porodu

Využite našu kalkulačku termínu pôrodu. Neskôr sa vám určite bude veľmi hodiť naša pôrodná kalkulačka. Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať . Tehotenská kalkulačka - Babyweb. Kalkulačka zobrazí pravdepodobný dátum narodenia vášho bábätka.


Výpočet termínu porodu podle poslední menstruace. Datum porodu podle oplodňující soulože. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu ? Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Pro výpočet použijte naši novou těhotenskou kalkulačku , která vám vypočítá nejen termín porodu , ale také týden těhotenství, trimestr a odhad váhy a délky plodu . V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr, předpokládaný termín porodu , počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky.


Zadajte dátum začiatku vašej poslednej menštruácie. Následne sa vám vypočíta termín, kedy asi sa vaše dieťa narodí cez kalkulátor pôrodu. Ak máte problém zapamätať si očakávaný dátum vášho pôrodu, nebaví vás počítanie na prstoch rúk i nôh, ste na správnom mieste.


Naša kalkulačka pôrodu. Toto datum porodu je pouze přibližné, jen dětí se rodí přesně v den vypočítaného . V našej tehotenskej kalkulačke si ľahko spočítate dátum pôrodu. Stačí zadať prvý deň poslednej menštruácie. Takmer každá žena, ktorá zistí, že je tehotná, chce čo najskôr poznať termín pôrodu. Dátum poslednej menštruácie.


S naší těhotenskou kalkulačkou si můžete spočítat týden těhotenství, trimestr i předpokládaný termín porodu. Kedy sa narodí vaše bábätko? Těhotenská kalkulačka : jak vypočítat termín porodu. Téměř každá žena, která zjistí, že je těhotná, chce co nejdříve znát termín porodu. Vypočítajte si približný dátum pôrodu Vašej ratolesti.


Pri pravidelnom menštruačnom cykle sa výpočet termínu pôrodu. Využijte kalkulačku termínu porodu. Pak se vám bude hodit naše porodní kalkulačka. Každou budoucí maminku, ale i otce bude určitě zajímat, kdy jejich dítě přijde na svět.


Tato jednoduchá kalkulačka vám poměrně přesně dokáže vypočítat datum . Pomůže naše těhotenská kalkulačka neboli kalkulačka porodu. Můžete si vypočítat termín porodu podle poslední menstruace. Výzkum naznačuje, že délka těhotenství se může přirozeně lišit až o pět týdnů. Termín porodu lze zjistit výpočtem 2dnů po zahájení poslední menstruace . Po zadání data prvního dne vaší poslední menstruace zjistíte pravděpodobné datum početí a očekávaný termín porodu. Spočítejte si, v kolikátém jste týdnu a co právě vaše děťátko dělá?


Ve kterém jste trimestru? Co se s vámi právě teď děje, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky