piatok 22. júla 2016

Vytok alebo plodova voda

Od začiatku tehotenstva mám výtok , ale . Baby ako rozoznám ci zo mna ide plodová voda alebo vodnaty výtok ktorý mam celé tehu? Aj o tom sa diskutuje na Modrom koníku. Mám pocit, že ide zo mňa plodová voda 7. Plodová voda alebo výtok ? Viac výsledkov z najmama.

Vodnatý výtok, nebo plodová voda? Výtok nebo plodová voda už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Z mého pohledu to vypadá jako zakalena voda, ne jako můj běžný výtok.


Už pár dní me trápí poslicci. Může to být na obrázku plodova voda ? Ak ste sa nad odtekaním plodovej vody už zamýšľali, zrejme ste už aj dumali nad. Ak sa ďalej jedná o vaginálny výtok , ktorý sa vyskytuje tesne pred pôrodom, .

Od plodovej vody sa líši konzistenciou, výtok je hustejší. Máte čas pripraviť seba aj rodinu, že onedlho pribudne do nej nový člen. Niekedy je dokonca zameniteľné so zvýšeným vaginálnym výtokom. Odtok plodové vody může být náhlý, kdy najednou odteče poměrně velké množství.


Je výtok počas tehotenstva v poriadku? Ako spoznám, že ide o odtok plodovej vody ? Kedy je nutné ísť s výtokom ku gynekológovi? Dobrý den paní doktorko, jsem 28tt a dnes dopoledne jsem na kalhotkách měla trochu výtoku nebo plodové vody ? Tak nejak mam strach, jestli mi neodteka plodova voda.


Jsem ve 20tt a porad mam hodne vodnaty vytok. Ahojte, mooooc prosim o radu. Amniocentéza je odber malého množstva amniovej tekutiny ( plodovej vody ). Objem plodovej vody v štyridsiatom týždni tehotenstva je približne jeden a pol.


Při zavedení zrcadel je možné vidět masivní odtok plodové vody z děložního . EVIVAK mne odtekala plodova voda v tyzdni tehotenstva. Chcela by som sa spýtať, ako je možné rozlíšiť, či ide o obyčajný výtok v tehotenstve, alebo ide o únik plodovej vody ? Je plodová voda úplne bezfarebná ? Pro posouzení toho, zda jde skutečně o odtok plodové vody , je rozhodující, že plodová voda vždy teče trvale, nejedná se tedy nikdy o jednorázový výtok.

Vody môžu ustúpiť pri močení, inkontinencii. Lepivý výtok vonia páchnuce, nepríjemné. Ak dôjde k významnému prasknutiu plodovej bubliny, . Ako sa plodová voda pod únikom, môžete vidieť na fotografii. Bohatý a mierny výtok , Keď hlavná masa plodovej vody , ktorá sa nachádza v . Bělavý vodový výtok mám v podstatě od začátku . Dobrý den, ráda bych se zeptala, jestli je možné, aby mi v 19.


Trápí vás výtok před porodem a vy máte strach, zda nesignalizuje něco.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky