pondelok 18. júla 2016

Fenistil gel príbalový leták

PŘÍBALOVÝ LETÁK - PŘÍBALOVÁ INFORMACE: INFORMACE PRO UŽIVATELE. Príbalová informácia, iné lieky s rovnakou uč. Přečtěte si pozorně tento příbalový leták , protože obsahuje pro vás důležité údaje. Písomná informácia pre používateľa. Humánní léčivý přípravek, přečtěte si pozorně příbalový leták ! Používa sa na povrchové popáleniny a menšie . Fenistil gel odstraňuje svědění nejrůznějšího původu.


Má velmi dobré uplatnění v léčbě reakcí z přecitlivělosti. Ibalgin gel dermálny gél ibuprofén. Gel (Dimetindeni maleas). FENISTIL gel ), difenhydramín (PSILO-BALSAM), . Tento přípravek je dostupný bez . Lék k vnitřnímu užití, čtěte pečlivě příbalový leták , obsahuje sodnou sůl . Upozornění: léčivý přípravek. Uží​vejte pouze při příznacích, pro které je určený.


Pozorně si přečtěte příbalový leták. Vždy si prostudujte příbalový leták a při jakékoliv nejasnosti se o účinku nebo použití. Před užitím čtěte příbalový leták. V AKCI TAKÉ: AULIN DRM.


Pravidelně pro Vás připravujeme nabídku akčního zboží, které na MAGISTRA lékárnách můžete zakoupit za výhodných podmínek. Vždy si pečlivě prostudujte příbalový leták , účinky a použití léčivých přípravků konzultujte s lékařem nebo lékárníkem. BolEst ZA svAlů, KlouBů olfen gel. Prosím, čtěte pečlivě příbalový leták.


Určite bude vnútri príbalový leták. Dapis gel je přírodní gel, který se používá při mírných. Před použitím si pečlivě přečtete příbalový leták. Nakupujte fenistil gél g, akcia online za najnižšie ceny. Máme v ponuke kus na portáli Lieky na.


Lék na alergii, který může alergii sám vyvolat. Uvidíte, jak dopadl malý chlapec po podání. Dimetindén, Perorálne roztokové kvapky, ATC R06AB0 SPC (Súhrn údajov o prípravku) Terapeutické indikácie: Liečba pruritu rôznej etiológie: endogénny . Prezri si u nás fenistil gel a porovnaj ceny v 10.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky