štvrtok 21. júla 2016

Emoxen gel

Emoxen gel

Má protireumatický a protizápalový účinok. Pomáha pri zápaloch šliach, svalov, kĺbových puzdier . Schválený text k rozhodnutiu o prevode, ev. Písomná informácia pre používateľa.


Pozorne si prečítajte . Kategorie: bolest a pohybový aparát volně prodejný léčivý přípravek.

Emoxen gel

Aktuálně: je v prodeji . Režim výdeje: Léčivé přípravky bez lékařského předpisu. Zboží již není v naší nabídce. Zeptejte se nás na tento produkt. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


FTS: Antirevmatika, protizánětlivé léky a léky k léčbě dny. Informace: Humánní léčivý přípravek. Obsahuje léčivou látku naproxen, který působí protizánětlivě. Je vhodný k léčbě bolestivých revmatických i .

Naproxen, voľnopredajný ( Vp), Antireumatiká. Lékárna, která vás nadchne. Zobrazit popis ▿ Zavřít.


Na miestnu liečbu reumatických ochorení, zápalov kĺbových puzdier, zápalov šliach a svalových úponov. Vaša cena: 62€ s DPH. Dostupnost: Není dostupné. Nakupujte v overenej internetovej lekárni ilieky.


Liek pôsobí protizápalovo. Vaše zelená ke zdraví - potravinové doplňky, vitamíny, afrodiziaka, kosmetika, zdravá výživa, kojenecká výživa a další sortiment Další . EMOXEN GEL DRM GEL 100GM. Kategórie: Bolesť, Svaly a kĺby, VOĽNOPREDAJ . Léčivý přípravek s protizánětlivým a analgetickým účinkem.


PharmaSwiss Česká republika s. Vždy požívajte tento liek . SOUHRN ÚDAJŮ O PŘÍPRAVKU 1. Gél obsahuje naproxén, ktorý patrí medzi antiflogistiká, antireumatiká (protizápalové lieky). KVALITATIVNÍ I KVANTITATIVNÍ. Registrovaný léčivý přípravek.

Emoxen ani ostatní léčiva posílat. Podrobnejšie informácie nájdete v sekcií príbalový leták. Výrobca:ICN Polfa Rzeszów S. Dodacia lehota: Skladom. Tento liek je dostupný.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky