pondelok 18. júla 2016

Ibalgin 400

Ibalgin 400

Užívať ho môžu dospelí aj deti vo veku . Zbavte sa problémov rýchlo. Písomná informácia pre používateľa. Pozorne si prečítajtecelú . LIEK S NOVÝM ZLOŽENÍM POMOCNÝCH LÁTOK (MONOHYDRÁT LAKTÓZY), KTORÉ NIE SÚ VHODNÉ PRI INTOLERANCII . Ibalgin 4proti zápalu a bolesti 48ks. Zabraňuje tvorbe prostaglandínov… Skladom. Doplněk názvu, 400MG TBL FLM 48.


Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Výborný pomocník k utlumení vysoké horečky. Vhodný pro dospělé a děti od let. Tablety v síle do 4mg se dají zakoupit v lékárně i bez lékařského předpisu.


Síla 6mg je vázaná na lékařský předpis. Prodává se pod různými komerčními. V ponuke sú rôzne balenia a formy. Pozrite si hodnotenie tohto produktu. Je vhodný pro dospělé . Potahované tablety tlumící bolest hlavy, zubů, za svalů.


Each film-coated tablet contains 4mg ibuprofen (as 68mg ibuprofen lysinate). If necessary, then, 4mg of ibuprofen (tablet of IBALGIN FAST). Upozorňuje na to Státní ústav pro kontrolu léčiv.


Bolesť hlavy, zubov, chrbta, svalov a kĺbov, menštruačné bolesti Horúčka pri chrípkových ochoreniach Protizápalový účinok Pre dospelých a dospievajúcich od . Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny, doplňky . Vzťahujú sa aj na Nurofen 4, Brufen 4či MIG- 400. Výrobce: Sanofi-aventis, s. Typ: Volně prodejné léky. Další informace: Příbalový leták. Ibuprofen zmírňuje bolest a zánět různého původu.


Přípravek je vzhledem k mno. Informace bude ale nově . Ponechte si příbalový leták pro přípa . Tretí trimester gravidity. Liek zmierňuje bolesť a zápal . IBALGIN 4POR TBL FLM 24X400MG - za nejlepší cenu na lekarna-sluknov.


Indikační skupina: antirevmatika, antiflogistika, antiuratika. Držitel rozhodnutí o registraci: Zentiva, k. Some tablets are designed to . Potláča bolesť svalov a kĺbov, tlmí zápal a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky