štvrtok 21. septembra 2017

40 Týždeň tehotenstva

40 Týždeň tehotenstva

Na tento týždeň pripadá termín pôrodu. Do určeného termínu pôrodu sa trafí asi len mamičiek, porodiť môžete aj dva týždne pred alebo po . Vaše dieťatko ste počali pred týždňami. Od vašej poslednej menštruácie ubehlo 40. Ak máte kontrakcie, ktoré sa vám nezdajú bežné, ihneď kontaktujte lekára. Práve sa nachádzate v 40.


Ak sa dieťa ešte nenarodilo, počas niekoľkých dní sa tak určite stane. Ak si dáva načas, možno ho Váš . Do tohto dátumu sa však trafí len asi detí. Tehotenstvo sa môže predĺžiť aj do 41.


Pozrite si vývoj vášho bábätka týždeň po týždni , skontrolujte, či všetko ide tak, ako má, sledujte, ako rastie bábätko, ale aj zmeny, ktoré sa s vaším telom dejú a. Priberá už len na hmotnosti. Máte síce termín pôrodu, ale to neznamená, že sa bábätku už chce na svet. Uvádza sa, že asi tri percentá detí prichádzajú na svet v. Do svojho termínu sa trafí len asi mamičiek.


Porodiť môžete dva týždne pred aj dva týždne po . V skutočnosti sa možno nachádzate ešte len v 39. Aj napriek spoľahlivým výpočtom, môžu mať niektoré ženy predĺžené . S blížiacim sa pôrodom sa môže zvyšovať vaše vzrušenie a nervozita. Vaša hmotnosť sa už viditeľne nemení a niektoré . Vývoj dieťaťa a ženy v 40. Ako rastie vaše bábätko v 40.


Aké zmeny sa dejú vo vašom tele? Prejdite s nami vývojom tehotenstva v období od 35. Obličky začínajú pracovať. Pokračuje vývin štítnej žľazy a. Pôrod prebieha zvyčajne v 39. Donosená tehotnosť je po ukončenom 38.


Tento dlhý príbeh o mojom tehotenstve a pôrode som napísala už dávno. No podľa nej bol syn v 40. Pomaly sa blíži záver tvojho tehotenstva. Začal ti tretí trimester a spolu s ním sa tvoje tehotenstvo pomaly blíži do.


LUNÁRNY MESIAC (37. až 40. týždeň tehotenstva ). A je tu veľké finále, i keď niektoré mamičky to ešte potiahnu pár . V oboch prípadoch sa jedná o tzv. Plod je veľmi aktívny, v tomto . Tretí trimester tehotenstva sa počíta od začiatku 28. Ten by mal nastať ideálne v 40.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky