štvrtok 14. septembra 2017

Porod psa video

Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Anatolskýho pasteveckýho psa AriaDorTisá. Montáž porodní bedny: labradorka Aisha má přibližně týden do porodu.


Porodní bedna je na svém místě a dcera s matkou se po více než . PÔROD U SUČKY A MOŽNÉ KOMPLIKÁCIE PRI PÔRODE. Pôrod je fyziologický proces a väčšina sučiek rodí spontánne bez pomoci majiteľa a len v malom množstve .

Porod psa video

Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. Strhující pořad z produkce National Geographic o vývoji štěňátek v lůně feny. Podívejte se, co se děje od početí až. Ako vyzerá pôrod psíka.


Video pridal používateľ sagamartin do kategórie videá zvieratiek, kľúčové slová pre video : pôrod , pes. Většina majitelů zažije krytí, graviditu a porod své feny jednou či dvakrát. Děvčata moc Vás prosím o jakoukoliv poznámku porodu psa.


Naše fenka by měla každým dnem rodit.

Porod psa video

Moje žena je naprosto klidná že vše zvládnem. Krásne momenty i zábery z domáceho pôrodu vám ukážu, ako sa rodí nový život. Malá Arwyn Elyse sa narodila vo februári tohto roka. Väčšina chovateľov zažije krytie, graviditu a pôrod svojej feny jeden alebo dvakrát.


Na rozdiel od človeka je normálna telesná teplota psa vyššia s podstatne . Gravidita a Pôrod psa. Check video XEvil ReCaptcha2. Většinou zvládnete porod bez větších potíží sami doma, a proto zde. Poród u psa – jak wygląda, jakie są objawy przed porodem?


Fena hodín pred pôrodom odmieta akúkoľvek potravu. Preto jej netreba vnucovať jedlo a nechať ju oddychovať do blížiaceho sa pôrodu. Zeptejte se profesionálních veterinářů, jak mu zajistit spokojený život a uchránit ho před nemocemi a dalšími problémy. Připravit na porod by se měla nejen fena (u ní je to samozřejmost), ale i majitel. Zamysleli ste sa už niekedy, ako vlastne prebieha pôrodný proces z vnútra?


Nasledujúce video veľmi . Důležité je určit den, kdy došlo k oplození vajíčka a odvodit z něj datum porodu. Březost trvá přibližně dnů, ale jelikož záleží i na rase a .

Porod psa video

Období kolem porodu patří mezi nejchoulostivější čas v životě fenky. Blížící se porod poznáte tak, že fena přibližně hodin před jeho. Bohužiaľ náš pôrod sa akosi nevyvýja učebnicovo, fenka sa včera poobede začala triasť, rozhrabkávať. Inak pre info ide o malé plemeno psa. Domáci pôrod v Prahe sa skončil tragicky.


Dievča sa pochválilo videom, na ktorom hádže psa do vzduchu. Učiteľka dnes ráno nafúkala v škole promile. Samotný porod je mnohahodinová záležitost a proto je vhodné feny zbytečně neznervózňovat přílišnou nervozitou či uspěchaností.


Délka březosti fen je v . Fiziološko se porod zgodi, ko se zmanjša delovanje snovi,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky