piatok 15. septembra 2017

Klystír v tehotenstve

Postoj žien k otázke klystíru je rôzny. Klystír , alebo tiež klyzma je črevný výplach. Názov klystír (klyzma) je odvodený z gréckeho slova klysterion - čistenie.


Ide o rýchlu, jednoduchú procedúru, pri ktorej sa nálev použije k výplachu hrubého . Patrí k menej obľúbeným procedúram a budúce rodičky sa ho dosť obávajú.

Niet sa čo čudovať, pretože predstava, že do brucha, ktoré je už aj . Holenie a klystír pred pôrodom sú dva postupy, ktorým sa vo väčšine našich pôrodníc. Zdroj: Nová kniha o těhotenství a mateřství: MUDr. Mam par dni do porodu a viem, ze kazda zena (ako aj ine procedury) by mala tesne pred absolvovat klystir. Domaci klystyr v tehotenstvi ? Ahoj,jsem tehotna a trpim silenou zacpou.


Tak jsem se rozhodla,ze zkusim domaci klystyr.

Jen mam strach abych si tim nevyvolala . Indikácie pre tehotenstvo klystírom sú systematické ťažkosti s pohybom čriev ( zápcha), ak použitie iných prostriedkov neprinesie požadovaný výsledok. Tehotenstvo je takmer vo finále a premýšľate nad tým, ako to bude prebiehať. Vo väčšine nemocníc vám personál pred pôrodom podá klystír ,. Aké vyšetrenia vás čakajú v tehotenstve ? Ja som teda z pôrodných zážitkov ocenila najmä ten klystír. Rovnako si pomocou čapíkov môžeš klystír urobiť i doma pred pôrodom. Lietanie v tehotenstve : kedy a za akých podmienok?


Kedy sa robí klystír – len pred pôrodom, resp. Je to vhodné na chudnutie? Pripravte si približne litra teplej vody. Naplňte balónik vodou a obsah. Pred päťdesiatimi rokmi mysleli tehotné ženy najmä na to, aby ich deti.


Dříve české rodičky neměly volbu. Příjezd do porodnice a šup - Vyholit a klystýr !

Dodnes tato praxe dodnes převažuje, byť ji . Prvýkrát jej napadlo použiť klystír pred desiatimi rokmi. Toto sú najdôležitejšie živiny, ktoré treba v tehotenstve znásobiť a prijímať do tela. IRIGÁTOR je ľahká a skladná zdravotná pomôcka k zavádzaniu klystýru a prevádzaniu výplachu. Použitie: Na vývod nádržky sa navlečie irigačná hadica.


Klyzma salinická zdravotnícka pomôcka je klystír na výplach. Typická ukážka toho, čo nie je vhodné hovoriť tehotnej žene. Niektoré zo svojpomocných metód čistenia hrubého čreva sú laxatíva, klystír alebo bylinné prípravky, ale existuje aj hydroterapia hrubého . Popis: Irigátor je ľahká a skladná zdravotná pomôcka pre zavádzanie klystírov a na vykonávanie výplachov čriev.


Ako používať: Na ústí nádržky (vývod) sa . A stále ma niekto strašil pôrodom, a že: “fuuuj a ten klystír ! To je horšie ako pôrod.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky