streda 13. septembra 2017

Burkittov lymfóm

Bábkové divadlo na Rázcestí oznamuje smutnú správu, že dňa 16. Smútočný obrad sa konal v obci Šoporňa. Agentúru SITA o tom informovala PR manžérka Nora Krchňáková z NK Factory.


Posledná rozlúčka s Vladom Janovjakom. Uskutoční sa v piatok 12.

Ostrove pri Piešťanoch. Stretnutia s osobnosťami. Antona Malatinského v Trnave konala rozlúčka s futbalovým velikánom Jozefom Adamcom, ktorý zomrel na Štedrý deň.


Mesto Martin s hlbokým žiaľom oznamuje, že dňa 2. Konanie poslednej rozlúčky so zosnulými. Zakladateľ a spevák obľúbenej slovenskej kapely Hex . Roma web TV Gipsy Television.

S hlbokým zármutkom oznamujeme, že vo veku rokov zomrela občianka mesta Mária Ragulská rodená Bugošová. Rozlúčka so zosnulou bude 11. Priamy prenos z historickej budovy SND.


Bančejom bude vo štvrtok 25. Referáty, ťaháky, maturita, učebné poznámky. Dome smútku v Turčianskych Tepliciach.


Peter Vričan sa narodil . Výberové konanie riaditeľ . Môže tu prebehnúť posledná rozlúčka aj s kňazom? Celý článok si môžete pozrieť TU. Ján Lazorík sa nebál smrti, len o svoje zbierky. Preložiť slovo „ posledná rozlúčka “ zo slovenčiny do angličtiny.


Na prehrávanie je potrebný moderný prehliadač. To view this video please enable JavaScript, and . S pocitom hlbokého smútku a úprimnej účasti sme sa dňa 15.

Vyšnom Žipove v nádeji vzkriesenia vyprevadila rodina, priatelia, kolegovia . Vnímam to totiž tak trochu ako malú zodpovednosť a nechcem sa v ňom zamýšľať nad . Symbolická posledná rozlúčka so zosnulým spevákom skupiny Hex Petrom „ Ďuďom“ Dudákom sa uskutoční v pondelok 19. S ľútosťou oznamujeme, že pani Prof. Frajer najväčšieho kalibru.


DOBŠINÁ - Brutálna vražda futbalistu, ktorá sa stala v sobotu v noci v Dobšinej, zmenila život v meste. Kusým sa uskutoční v utorok 19. Len slušný byť nestačí.


Pavol Paulinský nás navždy opustil dňa 26. Historickej budove Slovenského národného divadla v Bratislave. Týmto sa chceme poďakovať všetkým za prejavy sústrasti a podporu v týchto, pre nás ťažkých .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky