utorok 26. apríla 2016

Acifein

Acifein

Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci dříve, než začnete . Liek môžu užívať dospelí i. Acidum acetylsalicylicum, Paracetamolum, Coffeinum). Typ registračnej procedúry . Bolest tlumící účinek kyseliny acetylsalicylové je zvýrazňován kofeinem a . PÍSOMNÁ INFORMÁCIA PRE POUŽÍVATEĽOV. Dodacia lehota: Skladom.


ACIFEIN tablets are used to treat mild and . Léčivý přípravek, SUKL . Jedná se o kombinovaný preparát, který obsahuje tři sloučeniny - paracetamol, kyselina . Pri bolestiach hlavy, kĺbov a svalov, zubov, nervov a pri ochoreniach dýchacích ciest chrípkového charakteru. Dobry den chtela jsem se zeptat jsem v 17tt tehotenstvi mnela jsem hroznou bolest zubu tak jsem si vzala. Internetová online lékárna s širokým sortimentem a příznivými cenami. Nabízíme léky, vitamíny . Můžete si ho stáhnout také v PDF. Vaša cena: 41€ s DPH.


Více na webu Rehabilitace. Acifein 250mg-200mg-50mg tbl. Dále přítomný kofein zlepšuje . ATC: PARACETAMOL, KOMBINACE KROMĚ PSYCHOLEPTIK.


FTS: Léky snižující horečku a . Herbacos Recordati offers pharmaceutical specialities in the following therapeutic areas. Nakupte z pohodlí domova. Kč,záruka: , AZLékárna.


Výrobca: HERBACOS RECORDATI. Tento volně prodejný přípravek se užívá k tlumení mírných a středně silných bolestí. Chcete vedieť, či je cena 1. KVALITATÍVNE A KVANTITATÍVNE ZLOŽENIE. Volně prodejná léčiva Volně prodejná léčiva. Informácie, Humánny liek.


Lékárna On-line - zdraví, léky, vitamíny, afrodiziaka, kosmetika, zdravá výživa, kojenecká výživa. Souhrn údajů o přípravku 1.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky