štvrtok 28. apríla 2016

Vypocet tehu

V naší těhotenské kalkulačce si můžete spočítat týden těhotenství , trimestr, předpokládaný termín porodu, počet dní do termínu porodu a odhad váhy a délky. Tento výpočet počíta s dňovým menštruačným cyklom. Môžeš použiť túto kalkulačku na výpočet ďalších tehu -detailov. Zistite, v ktorom týždni tehotenstva ste a kedy je predpokladaný termín pôrodu?


Stačí dátum poslednej menštruácie a naša tehotenská kalkulačka ho vypočíta! Zadajte potrebné údaje do tehotenskej kalkulačky na výpočet termínu pôrodu a počkajte na výsledky. Každú budúcu mamičku ale i otecka bude určite zaujímať, kedy ich ratolesť príde na svet! Táto jednoduchá kalkulačka vám pomerne presne dokáže vypočítať . Prečítajte si tiež: Aký je najvhodnejší vek matky na počatie a tehotenstvo? Kalkulačka na výpočet plodných dní.


V našej tehotenskej kalkulačke si ľahko spočítate dátum pôrodu. Stačí zadať prvý deň poslednej menštruácie. Najpresnejšie by nám výpočet týždňa tehotenstva pravdaže vyšiel podľa dňa oplodnenia. Tento dátum však s presnosťou nevieme povedať, . Pokiaľ tomu tak však nie je, celý výpočet môže byť . Kedy máte plodné dni, kedy ovuláciu, kedy bude termín vášho pôrodu.


Termín porodu kalkulačka. Pokud nevíte, od kdy a jak se počítá těhotenství , co např. Výpočet termínu porodu podle poslední menstruace. Vám zodpoví všechny Vaše nejasnosti. Zkuste naši kalkulačku na výpočet termínu porodu!


Zadajte dátum Vašej poslednej menštruácie a priemernú dĺžku cyklu a my Vám vypočítame termín pôrodu, . Zároveň se dovíte, jaké lékařské prohlídky a vyšetření vás čekají během celého těhotenství. Těšit se můžete i na těhotenská kalkulačka pro výpočet. Z toho vyplývá, že těhotenství může trvat - týdnů. Pre výpočet týždňa tehotenstva vychádzajú lekári a tehotenské kalkulačky z prvého dňa poslednej menštruácie. Je to preto, že presný dátum ovulácie a počatia . Ste už tehotná a chcete vedieť kedy by mohol byť pôrod?


Všetko čo potrebujete urobiť je vložiť dátum Vašej poslednej . S naší těhotenskou kalkulačkou si můžete spočítat týden těhotenství , trimestr i předpokládaný termín porodu. Pokud znáte hodnotu CRL, můžete ověřit zda velikost plodu podle ultrazvuku souhlasí se stářím podle data poslední menstruace. CRL (crown rump length) . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ahoj holky, mam takovy dotaz.


Tento dlhý príbeh o mojom tehotenstve a pôrode som napísala už dávno. Diskusia, ktorá sa rozpútala okolo filmu Medzi nami, ma primäla k . Re: Špatný výpočet týdne těhotenství. Základom pre výpočet štádia tehotenstva je prvý deň poslednej menštruácie alebo dĺžka tehotenstva zistená pri ultrazvukovom vyšetrení v 13.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky