pondelok 25. apríla 2016

Zoznam lekárov

Zoznam lekárov

Zoznam - Portál Lekari. Lekári podľa špecializácie. Každý zdravotnícky pracovník je uvedený so špecializáciou. Vyhľadávať možno na základe mena, kategórie a špecializácie.


Vychádzajúc zo zákona NR SR č. Online databáza slovenských lekárov rôznych špecializácií s vyhľadávaním.

Zoznam lekárov

Prehľadne usporiadaný zoznam ambulancií a zdravotníckych zariadení. Titul Meno Priezvisko, Odbornosť, Kvalifikácia. Roland Wittgruber, internista. Marcela Horak Takacsová, praktický lekár, Atestácia l. Ambulancia, Telefónne číslo.


Diabetologicá ambulancia. Okrem špičkových lekárov a odborníkov na zdravie v našom medicínskom centre nájdete aj obchody so zdravotnými pomôckami, alebo. Adresa, Názov, Telefon, Email. Oddelenie klinickej onkológie .

Zoznam lekárov

Priebežný zoznam lekárov odporúčaných z prieskumu dostupnosti . V poliklinikách ProCare poskytujeme vďaka našim špičkovým lekárom a sestrám odbornú zdravotnú starostlivosť vo všetkých . Benejová Zuzana, Tplus, s. VšZP má uzatvorené zmluvy s veľkým počtom lekárov a zdravotníckych zariadení. Aktuálny zoznam poverených lekárov na webe Dopravného úradu. Administratíva lietania.


Meno, akademický titul, Špecializácia, Pracovisko, adresa. Vladislav Abaffy, vnútorné . V našej poliklinike poskytuje zdravotnú starostlivosť lekárov. Mená lekárov , ktorí chodia na školenia na účet farmaceutických spoločností alebo dostávajú peniaze na zariadenie ambulancie, budú od . Abecedný zoznam lekárov. Jozef Bartek (BIO B.T. s.r.o.) . Dana Vavricová Ďureje Interné - vnútorné lekárstvo.


Váš kompletný sprievodca alergickej nádchy. Pozadie Alergická rinitída je potenciálne oslabujúci stav, ktorý je pravdepodobne bežnejší ako si myslíte. Keď potrebujete ošetrenie, na výber máte viac ako 11-tisíc našich zmluvných lekárov , nemocníc a ďalších zdravotníckych zariadení po celom Slovensku.


Prejsť na Telefónny zoznam lekárov. DFN Košice - Meno PRIEZVISKO, špecializácia ∇, telefón. Helena ADAMOVÁ, pediater detský neurológ.

Jana Krumpová, Stonmadentik s. Simona Debrovská, STOMASUN s. Najpoužívanejší portál na vyhľadanie lekárov a hodnotení od pacientov. Názor je dôležitý, zdieľajme ho. Všeobecná nemocnica, Šrobárova 1 . Dorastová ambulancia ŠD Ľ. Poverení leteckí lekári (AME). Vo všetkých ambulanciách všeobecných lekárov pre dospelých, v minulosti v našom zariadení prevádzkovaných pod názvom „železniční okrskoví lekári “ – ŽOL, .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky