piatok 22. apríla 2016

Ústna voda curasept

Ústna voda curasept

Používa sa dlhodobo ako prevencia proti zubnému kazu. Vďaka chlorhexidínu je táto ústna voda ideálna pre liečenie zápalov ďasien a parodontitídy. Zabraňuje pooperačným komplikáciam. Vďaka chlorhexidínu je táto ústna voda ideálna pred a po operačnom zákroku a na prevenciu pooperačných komplikácii najmä vtedy, ak je náročné či. Doprajte si švajčiarsku precíznosť v dentálnej starostlivosti s antibakteriálnou ústnou vodou značky Curaprox.


Tie so silnejšími koncentráciami aktívnej látky sa používajú terapeuticky, pred alebo po väčšom zákroku. Antibakteriálna ústna voda s obsahom Chlorhexidín dikoglunátu a fluoridu sodného. Voda pôsobí ako intenzívna . Maximálny efekt chlórhexidínu, minimum vedľajších efektov, maximálny účinok Ústna voda vhodná pre pacientov s gingivitídou a parodontitídou.


Obsahuje chlórhexidín ako najosvedčenejšiu . LACALUT AKTIV ÚSTNA VODA určenána každodennú starostlivosť o ústnu dutinu podporuje zdravú ústnu. Jednozväzková zubná kefka Curaprox, 5. Super kozmetika za exkluzívne ceny. Uchovávať mimo dosahu detí.


Skladovať v chlade a chráňiť pred zdrojmi svetla. Ochranná ústna voda obsahuje fluoridy, ktoré chránia pred . Táto chlórhexidínová ústna voda je teraz dostupná v troch koncentráciách, pripravená na riešenie . Pôsobí antibakteriálne aj bez obsahu . S príchuťou mäty a bez obsahu alkoholu. CURASEPT Chlórhexidínová ústna voda s ADS, 2ml.


Stoji okolo EUR, curasept okolo 8. Este existuje Paroex takisto obsahuje chlorhexidin . Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom. Curasept som neskusala ale corsodyl je lacnejsi.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky