utorok 22. novembra 2016

17 Týždeň tehotenstva

Pred vami je krásny piaty mesiac tehotenstva. Od vašej poslednej menštruácie ubehlo týždňov. Vaše dieťatko ste počali pred týždňami. Vývoj plodu a tehotenské zmeny. Váha ukazuje o ďalšie kilo viac a pomaly už musíte nakupovať .

17 Týždeň tehotenstva

Dni ubiehajú a pred vami je už 17. Moment, kedy si budete môcť . Práve sa nachádzate v 17. Vyzerá každým dňom čím ďalej tým viac ako . Okrem toho je jeho srdiečko od 17.


Ako rastie vaše bábätko v 17. Aké zmeny sa dejú vo vašom tele? V sedemnástom týždni sa vám začína usadzovať tuk na určitých miestach .

Jeho kostra sa spevňuje z chrupavky na kosti. Tvár má čoraz výraznejšie črty. Prečítajte si ako sa vyvýja vaše tehotenstvo týždeň po týždni. V nasledujúcej prehľadnej tabuľke. Kostra vášho dieťaťa sa teraz mení z . Sprievodca tehotenstvom – 17.


Placenta je celkom vytvorená a prevzala od vaječníkov úlohu tvorby hormónov. Ranná nevoľnosť už úplne ustala a začínate . Pod pokožkou dieťaťa sa začína ukladať tuk. Poslúži ako zdroj energie a tepelná izolácia po narodení dieťaťa. Druhý trimester sa počíta od 13. Najnovšie, Najčítanejšie.


Bábätko sa hýbe v brušku: Kedy sa báť a kedy nič neriešiť. Sťažovala na silné bolesti a to, že sa u nej zrejme začína potrat. S pribúdajúcim trvaním tehotenstva riziko klesá: v šiestom až ôsmom týždni tehotenstva je približne - a potom postupne klesá až na v 17.


Ruky a nohy sa predĺžili, celé bábätko je pokryté chĺpkami, ktoré sa nazývajú lanugo.

17 Týždeň tehotenstva

Tehotenstvo komentárov. Piaty mesiac tehotenstva. V tomto období by žena mala cítiť. Za posledné týždne sa váha bábätka zdvojnásobila a teraz váži okolo 1gramov.


Je veľké asi ako tvoja roztvorená ruka. Prejdite s nami vývojom tehotenstva v období od 15. Zaujíma vás, ako prebiehajú rané začiatky vášho tehotenstva ? A ako sa pomalými krôčikmi zo zázraku počatia stáva . Ide o obdobie ohromného rastu: váš plod môže merať až centimetrov a vážiť takmer 1gramov . MAMIČKA Teraz by ste mali byť opatrnejšia.


Mali by ste sa vyvarovať obuvi s vysokým podpätkom a dať pozor, aby ste niekde nespadli. Lekársky názov pilulky na umelé prerušenie tehotenstva je mifepriston. Aj keď svoje tehotenstvo držíte v tajnosti, vaše dieťatko vám každým dňom stále viac pripomína že ste tehotná.


Ak ste vo vyššom, ako 9. Na prstoch dieťaťa sa začínajú vytvárať rôzne ryhy – vznikajú odtlačky prstov. Tvorí a ukladá sa aj tuk, ktorý bude po . Najradostnejšie chvíle a obrovské očakávania zhrnuté v štyroch minútach. Takto sa vyvíja plod v brušku.


Prvé kopnutie môžu ženy cítiť od 16.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky