streda 30. novembra 2016

Krcove zily na nohach

Krcove zily na nohach

Kŕčové žily postihujú 2-x častejšie ženy ako mužov. Tvoria sa najmä z povrchových žíl na nohách. V oblasti konečníka ide o tzv.


Je nutná operácia alebo vám pomôže bežná . Ich výskyt je závislý na veku.

Vplyv na ich vznik má aj genetická dispozícia, ženské hormóny a . C– výraznejšie vyklenutia už zmenených žíl na nohách , vzniká . Niekedy aj žily menších rozmerov môžu spôsobiť silné bolesti v nohách , . Varixy, ako sa odborne nazývajú kŕčové žily , sú rozšírené cievy rôznej hrúbky, ako aj farby, na dolných končatinách. V prvotnej forme majú . Je to naša daň za to že beháme vlastne len po dvoch nohách. Najčastejšie sa kŕčové žily objavujú na nohách a vôbec nejde len o kozmetický problém, ako by sa mohlo hlavne pri tých začínajúcich na prvý . Neskôr sa pridružuje opuch, ukážu sa kŕčové žily – varixy .

Krcove zily na nohach

Metličky, kŕčové žily , opuchy a farebné zmeny na koži sú už viditeľné. Metličky považujú len za chybu krásy a občasnú ťažobu v nohách. Pomôcť môžu unikátne prírodné maste a čaje na kŕčové žily. Pulzovanie alebo kŕče v nohách. Unavené, opuchnuté nohy?


Možno máte kŕčové žily ! Nie náhodou sa kŕčové žily zviditeľnia po lete. Mnohé ženy zase denne trápia svoje choré žily na nohách nosením topánok s vysokými . Avšak, aj z medicínskeho hľadiska je liečenie dôležité, pretože komplikácie môžu byť . Krčové žily (variksy) sú skrútené, zväčšené žily. Každá povrchová žila sa môže stať varikóznou, ale najčastejšie ovplyvnené žily sú tie na nohách. Výsledkom môžu byť viditeľné žily na nohách , opuchy a pocit ťažkých nôh.


Genetická dispozícia je hlavnou príčinou ochorenia kŕčovými žilami. Problémom ďalej výrazne nahráva dlhé sedenie a tiež státie. Začínajúce kŕčové žily bežný človek ani nepostrehne.


A tak – čokoľvek, čo zvyšuje tlak v nohách , zvyšuje aj riziko vzniku kŕčových žíl! Toto porušenie mužov je zriedkavejšie .

Krcove zily na nohach

Toto ochorenie postihuje najčastejšie dolné. Varixy ( kŕčové žily ) sú rozšírené žily na dolných končatinách, pričom ich vznik je podmienený radom faktorov - dedičnou predispozíciou, nadváhou, dlhodobým . Veľmi časté a veľmi nepríjemné ochorenie, z ktorého trpia krása a zdravie - kŕčové žily v nohách. Ak nemôžete urobiť niekoľko krokov, aspoň krúťte nohami v členkoch.


Naopak, ani viditeľné veľké kŕčové žily nemusia spôsobovať žiadne ťažkosti. Vyplýva to z veľkého úsilia v podobe nepretržitého stojania na nohách ,. Takisto sa môžu kŕčové žily na nohách objaviť počas tehotenstva v dôsledku hormonálnych zmien. Aj preto postihuje chronické žilové .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky