streda 9. novembra 2016

Solmucol

Solmucol

Pomáha zrieďovať hlieny a podporuje vykašliavanie. Vhodný pri ochoreniach priedušiek, hrtana, prínosových dutín, . Používa sa pri všetkých druhoch ochorení dýchacích ciest sprevádzaných . Registračné číslo produktu. Kód štátnej autority (ŠÚKL).


Názov produktu podľa ŠÚKL.

Ide o granulát, čiže prášok, . Maximálnu koncentráciu v sére dosiahne za hodinu po podaní. Distribúcia N-acetylcysteínu je . Acetylcysteín, Granulát, ATC R05CB0 SPC (Súhrn údajov o prípravku) Terapeutické indikácie: Všetky druhy ochorení dýchacích ciest sprevádzaných . Pozrite si aké sú jeho účinky, zloženie a výhody a nevýhody. Nech už vás trápi suchý a dráždivý alebo vlhký kašeľ , nie je to nič príjemné. Lieky na kašeľ SOLMUCOL.


Problém, ktorý nás zdanlivo neobmedzuje v bežných . SOLMUCOL podporuje vykašliavanie a zároveň okamžite tlmí nepríjemný dráždivý kašel, pôsobí antioxidačne.

Solmucol

Prášek a rozpouštědlo pro sirup. Přečtěte si pozorně tuto příbalovou informaci, protože obsahuje pro Vás . K léčení všech onemocnění dýchacích cest, která jsou provázena intenzivní tvorbou hustého . Liečivo N- acetylcysteín má depolimerizujúci účinok na mukopolysacharidy a vlákna DNK, . Přípravek se užívá k léčení všech onemocnění dýchacích cest, která jsou provázena intenzívní tvorbou hustého vazkého hlenu. Podporuje vykašlávání a . Tím podporuje vykašlávání a tlumí dráždivý kašel.


Pozorne si prečítajte celú písomnú informáciu predtým, ako začnete užívať tento liek, pretože obsahuje pre vás . Tým podporuje vykašliavanie a tlmí dráždivý kašeľ. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie. Solmucol 2sáčky 30x5g od IBI jen za 1Kč skladem.


SOLMUCOL 2mg, granulés pour solution buvable en sachet-dose. Veuillez lire attentivement cette notice avant de . Expektorans a mukolytikum v prášku na prípravu nápoja. Trápi vás hustý hlien v spojení s nepríjemným ochorením?


Zbaví vás nepríjemného hlienu. Léčivá látka acetylcystein . Dieser Wirkstoff verflüssigt und löst den zähen, festsitzenden Schleim in den .

Solmucol

Rozpúšťa hlieny v dýchacích cestách a uľahčuje vykašliavanie. Pôsobí antioxidačne a protizápalovo. Neobsahuje cukor, laktózu, ani lepok. Creative concept, animation, production: ALIEN studio.


Illustrations: Lenka Javorská. Pri ochoreniach dýchacích ciest s tvorbou hustého, väzkého hlienu ako akutný a chronický zápal priedušiek, hrdla,.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky