piatok 21. októbra 2016

Microlife nc 100

Microlife nc 100

Bezkontaktný teplomer na meranie presnej teploty do sekúnd bez dotyku s meraným objektom. Meria akúkoľvek povrchovú teplotu v rozpätí 0- 1°C. Má úžasnú vlastnosť – dokáže merať teplotu bez dotyku.


Je vhodný pre osoby všetkých vekových skupín. Odkazy na odborné recenze. Kompletní informace k výběru. Non Contact Thermometer. Please read through these instructions carefully in order for you to understand all functions and safety information.


Pečlivě si přečtěte tento návod a seznamte se se všemi funkcemi a bezpečnostními pokyny. NC 1Thermometer pdf manual download. Měří jakoukoliv povrchovou teplotu v rozpětí 0- 1°C.


Zaradené v kategóriách: Zdravotnícke potreby . Má úžasnou vlastnost - dokáže měřit teplotu bez dotyku! Zobacz inne Termometry, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Teplomer najnižšie Ceny. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Zobacz opis i cenę produktu, skorzystaj z dostępnych rabatów i niskich cen . Deutsch, Englisch, Spanisch, Französisch, Holländisch, . Free delivery and returns on eligible orders of £or more.


Okrem merania telesnej teploty je . Popis: pro měření tělesné . Je testovaný podle mezinárodních norem. Kromě měření tělesné teploty lze. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze , najděte podobné produkty a příslušenství. Zróżnicowany zbiór ofert, najlepsze ceny i promocje. Microlife NC1v obchodech na Zboží.


Wejdź i znajdź to, czego szukasz! Kategória, Osobná starostlivosť. Meranie je kratšie ako 3 . Indication: Digital thermometer. Instruments and electronic devices.


Zabezpečuje tak bezpečné a hygienické meranie počas niekoľkých sekúnd. View and download the pdf, find to frequently asked questions and read feedback from users. Umožňuje pohodlné meranie na čele, prípadne v . Termometr elektroniczny NC1jest produktem wysokiej jakości. Precyzyjny i niezależny od zewnętrznych źródeł ciepła odczyt temperatury. Gratis handleiding en download de PDF.


Má paměť až na měření a velký LCD displej. Rychlé měření s alarmem horečky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky