piatok 28. októbra 2016

Výtok v tehotenstve

Výtok v tehotenstve

Monika Dankovičová mama troch krásnych synčekov na plný úväzok. Dvaja prišli na svet v pôrodnici, tretí najmladší Janko doma. Porod doma se změnil v boj o život. Krvácející rodička se hádala se záchranáři.


Pôrodná asistentka vyštudovaná a pôsobiaca v zahraničí si posvietila na slovenský článok o pôrodoch doma. Pri pôrode doma je nutné pripraviť sa na časté pôrodné komplikácie. U novorodenca je to perinatálna asfyxia plodu, ktorej príčinami môžu byť . V domácím prostředí nikdo nepozná, jestli se miminko v břiše dusí nebo ne, propagátoři domácích porodů jsou jen. Systém péče o matku a dítě se v ČR buduje let a každá těhotná žena má jistotu, že se jí v případě komplikací dostane pomoci na nejvyšší . První porod jsme absolvovali v porodnici.


Tedy ve Vrchlabí, což není tak úplně klasická porodnice se všemi vymoženostmi moderní medicíny, ale naopak . V Modrém kódu budou lékaři bojovat o život mladé maminky, která se rozhodla porodit doma. Neoplatí sa hazardovať so životom matky a dieťaťa, pretože pôrod doma takým hazardom je - zhodujú sa viacerí odborníci, gynekológovia a . Pri jednom sa budúca mamička trápi – hodín, u inej je za hodinku – dve po všetkom. Niekedy však môže pôrod. Všem bylo tím pádem tak nějak jasné a samozřejmé, že bude porod probíhat doma i tentokrát.


Proč musí ženy, které chtějí doma rodit, a ti, kteří jim při tom chtějí . Když se řekne domácí porod nebo porod doma , tyto dvě slovíčka rozdělí lidi na dvě skupiny. První jsou ZA všemi deseti, druzí jsou absolutně . Jak probíhá porod doma už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ještě před několika desetiletími byl porod doma naprosto běžný. Dnes je však vzácností.


Proč Češky volí porod doma místo v porodnici? Je taková varianta lepší, nebo naopak rizikovější? Nejen o tom byla ve čtvrtek pořadu Blesku Epicentrum, . Důvody pro naši volbu rodit doma nebudu zbytečně rozpitvávat. Hodně jsme četli, poslouchali a přemýšleli a . V našich podmínkách je nejčastější variantou místa porodu nemocnice. Délka pobytu v nemocnici se pak odvíjí od toho, zda žena s dítětem zůstane . Sourozenec u porodu není vždy výhodou, jak dnes pověděl Vlasta Korec ve svém vtipu.


Does birth at home have a place in the word today? Sheila Kitzinger believes that couples should be able to choose where they would like their baby to be born . Dozvíte se, proč to tak nakonec dopadlo, na co je dobré se připravit před porodem, . Môže vôbec žena porodiť sama bez pomoci? Přístup porodních asistentek k ženám, které chtějí rodit doma, je nezodpovědný.


Asistují ženám u porodu doma proto, že si to ženy usilovně přejí bez ohledu na . Argument, že porod v porodnici přináší samé klady a porod doma samá rizika, samozřejmě nenachází opodstatnění v realitě. Studii, do níž bylo zařazeno tisíc .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky