utorok 25. októbra 2016

Registracia liekov

Registracia liekov

Podanie žiadosti o registráciu lieku postupom DCP alebo MRP. Pre podanie žiadosti na štátny ústav je potrebné použiť elektronický . Predĺženie registrácie lieku. Zmeny v registrácii lieku.


Prevod registrácie lieku.

Pozastavenie registrácie lieku. Zrušenie registrácie lieku. Bratislave, ak ide o humánny liek, . MAH Registration (Držitelia registrácie humánneho lieku ). S potešením oznamujeme, že slovenský systém overovania liekov je napojený na produkčné. Hlavná činnosť je farmakovigilancia a registrácia liekov.


Sme spoľahlivou súčasťou vášho farmakovigilančného systému. Naším zodpovedným prístupom .

Obchodovanie s nimi na vnútornom trhu . Lieky humánne i veterinárne sa registrujú vrámci Európskej únie nasledovnými postupmi. Prvý je centrálny spôsob registrácie vybraných typov liekov. Registrácie humánnych liekov v Slovenskej republike, zastupovanie klientov a ich obchodných partnerov pri príprave a priebehu registračného procesu . Prejsť na Posúdenie žiadosti o registráciu lieku (§ 7) - (1) Pri posudzovaní žiadosti o registráciu lieku sa zisťuje presne a úplne skutočný stav vecí na . Takáto registrácia potom platí na území všetkých členských štátov.


Procedúry registrácie, životný cyklus prípravku a zmeny v registrácii. Prehľad legislatívy v oblasti registrácie liečiv. Ponúkame široké spektrum aktivít, ktoré vedú k úspešnému etablovaniu produktu na slovenskom trhu. PRIESKUM TRHU Analýza trhu pre produkt alebo . Zvýšenie poplatkov za registráciu lieku mala v pláne aj predošlá vláda.


Podľa Štefana Mesároša zo Slovenskej asociácie farmaceutických . Registrácia lieku je základným predpokladom pre jeho uvedenie na farmaceutický trh. Pre rýchlu a úspešnú registráciu lieku je potrebná dôkladná znalosť . Národný register organizácií s osobitnými úlohami v. Ak prebehne registrácia úspešne, liek má monopolné postavenie na trhu.

Registracia liekov

Naproti tomu generické lieky ob- sahujú už dobre etablované a osvedče- né liečivé . Koordinačná skupina pre vzájomné uznávanie a decentralizované postupy (CMDh) schválila návrh na zrušenie registrácie liekov s . Systém kontroly veterinárnych liekov. Registrácia veterinárnych liekov sa v súlade s platnou legislatívou povoľuje na rokov. Zoznam humánnych liekov registrovaných v SR. Informácie o výdaji, doplatkoch, spôsobe užívania.


Rozsiahle možnosti vyhľadávania. Dezignácia a registrácia liekov na zriedkavé ochorenia. Tatiana Foltánová, PhD. Katedra farmakológie a toxikológie.


Kompletnosť dokumentácie posúdi štátny ústav do dní od jej . Farmaceutická fakulta UK.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky